Denizlispor'da hastalanan yandı !..
Denizlispor Genel Menejeri Can Çobanoğlu, ligde çok kritik bir döneme girdiklerini ve bu dönemde hastalanan futbolcuya 2 bin YTL para cezası keseceklerini söyledi..
Mevsimsel değişiklik nedeniyle grip salgını olduğunu hatırlatan Çobanoğlu, "Kulübümüzün doktorları ve beslenme uzmanları, futbolcuların gribal enfeksiyonlar kapmasını önleyici programlar hazırladı. Bunlara rağmen gribe yakalanan futbolcu kendisine bakmıyor demektir ve bunun da cezasını görür. Ligde çok kritik durumdayız. Hiç kimsenin hasta olmaya hakkı yok. Zaten bir çok sıkıntıyla uğraşıyoruz bir de profesyonel insanların hastalıklarıyla uğraşmak istemiyoruz" dedi.
Çobanoğlu, fikstürün en zor virajını 2 puanla geçtiklerini hatırlatarak, "Lig Denizlispor için yeni başladı. Bundan sonra puan kayıpları için mazeretimiz olmayacak. Zira, kendi ayarımızda takımlarla oynayacağız. En kısa zamanda üst sıralara tırmanmalıyız" diye konuştu.
Ayrıca Denizlispor, deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken, yönetim galibiyet pirimini 4 bin YTL olarak açıkladı.