Tigana, Ali Güneş'i kamptan kovdu
Beşiktaş teknik direktörü Tigana ile futbolcular arasındaki ipler iyice gerildi. İşte CSKA maçı öncesi şok gelişme;
Teknik direktör Tigana, Trabzonspor maçında yenilgiden sorumlu tuttuğu Ali Güneş'i kamptan kovdu. Başkan Demirören ve ve yöneticiler, dün akşam yaptıkları toplantı sonrasında oyuncularla beraber moral yemeği yediler. Demirören, yemekte yaptığı konuşmada teknik kadro ve futbolculardan başarılı olmalarını istedi. Yemeğin ardından Tigaana'nın Ali Güneş'i yanına çağırarak "Dikkat ettim; Başkan orada konuşma yaparken sen Koray'la konuşuyordun. Demek ki sen beni de hiç dinlemiyorsun" dedi. bu sözlere karşı çıkan Ali Güneş, "Yanlış görmüşsünüz. Böyle bir saygısızlık yapmam. Yanlış görmüşsünüz" diye yanıt verince ipler koptu. Tigana'nın bu sözlere çok sinirlendiği, "Buranın tek patronu benim. Şimdi eşyalarını topla ve evine git" şeklinde konuştuğu belirtildi. Demirören'in CSKA maçı sonrası Tigana ile yapacağı toplantı sonrası bu futbolcunun süreli veya süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklanacak.