Murat N73 ya arklar indirdim kurdum ama oyun açılmıor kısayola tıklıorum siyah ekran gelio sonra tekrar windows a geri dönüyo ya bir yardım edin boşa gitmesin 230mb lütfen arkadaşlar...
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: The Boy geforce fx 5200 128 mb aynen benimkide geforce fx 5200.ama benimki 256.sanirim ekran kartin kaldirmiyor.cunku bende bile biraz kasiyor.
Murat N73 hmm ama wc yi oynuodum we oyun özelliklerinde forumda verilenlerde pc çok rahat kaldırıo gözüküo ama... :( nese sağol dostum
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: CrooSwaRe Kardeş benim ekran kartıda FX5200,128 lik çok güzel oynuyorum.Sorun Ekran kartında deil o zaman 657 mb lik olani indirmen gerekiyo.ki kotalıysan ikisini birden indirmiş olursun,buda kötü olur:)
leomessi_19 Oyunu kurdugun klasordeki fifa07 demo.exe yi calıstır.Bende de acılmıyordu oyle yapınca calıstı.
Murat N73 Orjinal Mesajı Yazan: leomessi_19 Oyunu kurdugun klasordeki fifa07 demo.exe yi calıstır.Bende de acılmıyordu oyle yapınca calıstı. ewt bende onu denedim oldu tam onu sölemek için girdim foruma bi baktım sen cvp yazmışsın saol ;)
Murat N73 birazcık arasaydın bulabilirdin dostum ama nese ben veriyim adresini Flashget gibi bi programla indirmeyi denersen daha yararlı olur ben 20dkka indirdim TIKLA İNDİR 230 MBLIK ÖZEL VERSİYON
B U D U Bendede girmeyince moralim bozuldu 30 dk sonra aklıma geldi Oyunun kurulu olduğu yerden girmek :d
stoker arkadaşlar ben de windows a dönerken takılma sorunu oluyor yani dönemiyorum windows a... sizde de bu sorun var mı?
leomessi_19 Orjinal Mesajı Yazan: stoker arkadaşlar ben de windows a dönerken takılma sorunu oluyor yani dönemiyorum windows a... sizde de bu sorun var mı? Quit to windows yapmadan ctrl alt del yap gorev yoneticisinden kapat.Tek yolu bu galiba.
stoker :S peki bu sadece repacked de yani 230 mb lik sürümde olan bir şey mi yoksa diğer versiyonda da var mı ?
badboy_t demo raptor kullanmıyorsanız evet bu sorun oluyor çünkü expander da win dönüş tuşu yok.ama demo raptor da F12 win dönüş tuşu olduğundan sorun olmuyor;)