Elik FIFA 07 Demo Expander http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Icerik&eylem=IcerikGoster&icerikid=1918
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ benim demo hiçbiyerde yok.C:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\EA Kullanıcı Adınız\easofifa-2007online_contentfifa_2007_demo_eu'dan oynuyorum.ama expander calismiyo.fifa07 demo not fund diyor.
red_blade Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ benim demo hiçbiyerde yok.C:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\EA Kullanıcı Adınız\easofifa-2007online_contentfifa_2007_demo_eu'dan oynuyorum.ama expander calismiyo.fifa07 demo not fund diyor. Kardes aynı sorun bendede var fifa o7 demoyu yuklemeye calısıyorum directx 9c yok dıo ama ztn yukledım ben directx 9c i ne yapmam gerekıyoo yardım edermısınız saygılar...
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ bende surekli dirctx yukluyo sonrada bilgisayari yeniden baslatiyo hep oyle bi yardim edermisiniz ?
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ benim demo hiçbiyerde yok.C:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\EA Kullanıcı Adınız\easofifa-2007online_contentfifa_2007_demo_eu'dan oynuyorum.ama expander calismiyo.fifa07 demo not fund diyor. zip.li klasörden çıkan dosyaları,oyunun kurulu olduğu yada kurulu geldiği dosyaya kopyala . diğer türlü o hatayı verir.
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: bart_ Expander ile oyuna girdiğimde çıkamıyorum :confused: Yardım ??? aynısı banada olmustu.sure donması degil,oyundan çık diyince çıkmıyodu.sonra düzeldi.
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: bart_ Quit Match diyorum maçı yeniden başlatıyor:confused: oyunun içinde kaldım:D Tek çare reset.Tekrar girdiğinde bidaha yapmaz sanırsam.
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: tsu nası kurucaz bunu rar. lı Dosyanın içindekini C:/Proğram Files/EA SPORTS/FIFA 07 Demo İçine At. Orada Çalıştır.
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: The Patriot Yeni araçlar çıkmış gençler.İşinize yarayabilir. DB Master fatGui 1.4 nedir bunlar arkadaşım biraz bilgi verebilirmisin?
ftpx Aynı problemler bende de oldu. Birde Expander ile görüntüyü 1280 x 1024 yaptığımda oyun başladıktan bir süre sonra makine reset atıyor. 256 MB X1600XT ekran kartı 1GB ram var. Oynayamadığım oyun yok. Bu niye saçmalıyor anlamdım.