Immune Beyler sinirden tuşları kemircem EA downloader %70 de kitlendi.Yani kalan süre hiç değişmiyor hiç bi değişiklik yok pause diyip tekrar başlatıyorum bi değişiklik yok sizde de böyle mi ?
Kerim Downloaderı görevi sonlandır "ctrl+alt+delete" sonra tekrar çalıştır yüklemin solunda "II" şeklinde bi simge var oraya bas pause yap sonra downloada devam ettir
Immune İşte bu ekranda kalıyor sürekli.Bu yeniden başlamış halim bundan öncekinde de böle kalmıştı.ctrl alt del e bastığımda bu program çıkmıyor ki kapatayım :confused: ayrıca pause yapıp tekrar başlatıyorum devam etmiyor fıttırcam ya:mad:
atmaca_53 lem ronaldo kardeş biz kardeşmiyiz bende az daha pc yi kırıyodum walla sabah 10 da başladım indirmeye saatt 4.45 6 da bitcek durdu 540 mb da durdu kaldı kafayı yedim bende kapattım dooruuu cod2 online onayip sitres atmaya :(
Immune Valla programı tekrar yükledim yüklemeye başladı.Ama sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum :o Sonuçta boş boş beklenen 4 saat harap oldu gitti.Neyse bi sorun daha olmazsa 5 saat sonra demo elimde :o
tsu valla bendede başta klitlendi bişey yapıcaklar valla onu da dogru dürüst yapamıyolar indirenler yapıcak şuraya herkes indiricek
The Patriot Kotalı kullanıcıyız.650 MB indirmek zaten benim için intihar gibi bişey olur. :) Ama sizin işiniz zor.Kitlenme durma vs.vs ne deyim Allah sabır versin :)
Immune Öyle böyle moral bozukluğunu üzerimden az buçuk atıp yeniden başladım şu an % 15 deyim 3 saat 25 dakka of Allah'ım off :o
Arsenal FC _ Henry abiler bende demo ea download menüsünde görünmüyo nasıl bulcam? çok acil lütfen yardım
Immune Orjinal Mesajı Yazan: alitorres abiler bende demo ea download menüsünde görünmüyo nasıl bulcam? çok acil lütfen yardım hah işte az önce de böle bi sorunla karşılaştım ne sorunlu adamım yaws:o
Passenger indirememe olayına bende katıldım..%95te internetten koptum.we şuan acayip mutluyum......:mad:
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Hicbir sorun olmaz.Bende bircok kez internet koptu,EA Downloader dondu vs. vs. Ama listede FIFA 07 yazan kismi 2 kez tikladim ve devam etti kaldigi yerden.cok rahat oynuyorum.