Arakdaşlar ole herkafadan yazıyosunuz benimde bi başım var dimi aklımı karıştırmayın net yazıyorum tekrar tekrar sormayın...
SuperPack v1.0 yüklediğiniz zaman gs fb home away third ve Gk formaları oyuna yüklenir Minikitler ile birlikte
burda anlaştık dimi hala minikit yükleyemedeim bilmem ne ooldu diye bir sürü boş mesaj... yahu bırakın yaptık işte azıcık oyunun keyfine çıkarın.... bende biraz oyun oyanayayım dimi...
Oyunu kurarken Hedef Klasörünü doğru yazın Örn:
c:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07\ hardisk sürücüsün kurduğunuz yere göre ayarlayın
Oyunu kurmadan butün save dosyalarını silmenizi oneririm bütün oyundaki kayıtlar ilk haliyle olacak yamayı kurduktan sonra transferlerinizi yapın..
Fb fontuna gelince bende rengi mavi çıkyor bidaha girdiğimde oyuna beyaz oluyor db kodlarla alakalı onu bulamadım bulunca düzleticem he bu arda bu hatayı düzelten arkadaşı kendime takım arkadaşı olması için teklifte bulunuyorum bunuda duyurayim...
Kendi met etmeyeyim ama şunuda belirteyim Avrupada sitelerinde hiç bole bi yama goremessiniz baya bi kafa patlattım hiç bir yama aracı olmadan benide biraz anlayın.....
Bi ara yaptığım formaların hepsini bir yama hallinde yapmaya çalışıcam inşallah baya uzun oldu neyse şimdi başka sorusu olan varsa adam gibi onemli sorular sorun hala burda nasıl forma yüklenir gibi sorular çıkyo ben bu sarulara cevap vermem bunlar çok gereksiz şeyler forum ları iyice araştırım öğrenin mesaj kirliliği olmasın
hepinize iyi oyunlar dilerim Wedo_R_