France FIFA 07yi istediğiniz çözürünlükte ve ayarda oynamanızı sağlıyor. http://www.fifaportugal.com/pafiledb/uploads/launcher/index2.html 1280x1024 Çözünürlük:
Exvision Bu yama sayesinde oyunu istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz.. **Neverending Game** işaretli olursa tabiki ;)
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: FaRCoN Sağol Exvision:) Bana değil France'a teşekkür et :) Yamayı o buldu ilk önce. Ben sadece başlığı düzelttim ;)
lesh.men demonun ardından en çok sevindim bu expander oldu 4 dk sarmıyodu şimdi daha çok goll atcaz hemde oyunua daha iyi kavrayacağiz herekeze bol şanslar ha benimki mx süper oynatıyo takılma deen ebie yok
FaRCoN Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Orjinal Mesajı Yazan: FaRCoN Sağol Exvision:) Bana değil France'a teşekkür et :) Yamayı o buldu ilk önce. Ben sadece başlığı düzelttim ;) Hayır ben programı fifanın offical sitesinde bulmuştumda.Nasıl süreyi uzatacağımı bilmiyordum.Sen söyledin ondan sana sağol dedim.Ama France'a da teşekkür ederim nolcak ki çokmu zor:)Teşekkürler France.