AkrepK. Arkadaşlar bu programın sayesinde istediğiniz şarkıyı veya her isdediğiniz türdeki müziği indirebilirsiniz... Download!
Ozan JK banada _VeNoM_tavsiye etmişti saolsun gerçekten çok kullanışlı ve hızlı bi program herkese tavsiye ederim
The Patriot Bende bunu arıyodum.Sağol ekinci. Gerçekten gençler çok güzel bir program.İstediğin şarkı-şarkıcıyı hemen bulabiliyorsunuz.
sercan1903 Arkadaşlar bu programda mesale film indircem beğenilme yeri var,bunlardan hangisi en yüksek.G-NC17-NR-PG-PG13-R bu şekilde verilmiş...
m0K0k0 ben bunu hemen hemen 1 senedir kullanıyorum gerçekten çok kullanışlı program ne arasan çıkıyor
Passenger güzel bi program kullnıorum fakat fazla trojan weya vürüs gelebilir..dünyanın her sitesinden buluo çünkü..
Shevchenko Bende de 4.12.6 versiyonu ve bende gayet memnumum Birde BearShare vardı ama onun yeni versiyonunu begenmedim eski versiyonunuda bi daha bulamadım artık Limewire kullanıyorum
CrossOver ali ben sana vereyim eski versiyon olanı.yeni versiyonu çok kötü çünkü.bi ara geçeyim dedim eski sürümünün setup ını bulamadım.sora öbür pc de bearshare nin kurulu olduğu dizinde buldum:)