BlackStorm87 Mükemmel bir scout programı fm scout un aksine görsellik ön planda oyuncu profillerini oyundaki gibi görebiliyorsunuz CAPS: DOWNLOAD
Batugol73 Mmmmm güzelmiş eline sağlık.Bjk'li arkadaşım.Bu arada masaüstünde ki öğeler yakıyo :D.Seri yapmışsın.
BlackStorm87 yorum için saol birader bende yeni buldum pro yu çok hoşuma gitti paylaşayım dedim de fazla yorum gelmedi
Onur_gs **Sağol Oyuncunun Abilitysini Öğrenmek İçin Güzel Bir Program Genç Yetenkler Çıkartabilirsiniz.**
BlackStorm87 sanırım oyuncuların güçlerini de değştirebiliyoruz ama ben scout amaçlı kullanıyorum yorumlar için teşekkürler beyler...
mmk Orjinal Mesajı Yazan: BlackStorm87 sanırım oyuncuların güçlerini de değştirebiliyoruz ama ben scout amaçlı kullanıyorum yorumlar için teşekkürler beyler... bilgi verdiğin için sağol da,ben güçlerde ve mevkilerde değişiklik yapmaya çalıştım.olmadı.yapabilen varsa nasıl yaptığını yazabilir mi??
cantona841 arkadaşlar şimdi bu programda yada diger scout programında potansiyel ve current ability varya,onlar oyuncunun ne kadar iyi oldugunu mu gösteriyor?potansiyeli iyi demek oluyor,degil mi?yani oyuncu alacagımızda buna bakıyoruz herhalde..
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: cantona841 arkadaşlar şimdi bu programda yada diger scout programında potansiyel ve current ability varya,onlar oyuncunun ne kadar iyi oldugunu mu gösteriyor?potansiyeli iyi demek oluyor,degil mi?yani oyuncu alacagımızda buna bakıyoruz herhalde.. current ability su andaki yetenegi,potential ability ise gelecekteki yetenegi oluyor.yani bi oyuncunun ability'si 140,potensiteli 160-170 falansa iyidir