B U D U Arkadaşlar MX Ekran Kartına Sahibim.Geforce MX 4000.Eğer MX Karta sahip olan birisi indirdiyse bir sorum olacak.Oyun Çalışıyormu?
lesh.men neyeini çalışmıyo bende mx var süper çalışyıo takılma denen bişe yok ana menü hıp hızlı gelyo bana
bjklifatih Valla bende MX 420 128 mb var ve cook rahat caliyor PS2 de oynadigim gibi goruntu tam ayni ve ayni hizda hemen kapaniyor herhalde o 1024 mb ram dan dir herneyse cok kolay caliyor size basarilar veoyunu 20 saniye de okuldan indirdim 10 mb/saniye de:P (hollanda danim)
lesh.men arakdaşlar benimgi geoforce mx 400/ 400 256 ram 64 ekran karti 2.66 ghz fifaa 07 demoyudu süper oynatıyo sadece wc taki çimler siyah vardıya sadece orta sahalarda var biraz takılmadı yok mx serileri onatıyo oyunu güzel hem de hızlı ana menü falan
lesh.men Orjinal Mesajı Yazan: B U D U Dediğim Gibi Geforce MX 4000.256 RAM 128 EKRAN KARTI.Açarmı? açar hem seninki benden daha iyi açar senin e.karti 128 güzel açar
canerkk arkadaşlar benimki de mx bende saha karanlık bu sadece mx lere özgü bi sorun mu?ve de full oyun çıkınca bu sorunla ilgili bi yama çıkar mı? b bilgisi olanlar varsa bi zahmet söylesin çok merak ediyorum
RaphaeLmiX arkadaşımda da mx400 var 64mblik ama açmıyo öyle siyah ekran kalıyo :S ne durumsa..(not:256 mb ram var üzerinde)
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: by_fear ARKADAŞ LAR BENİMKİ GEFORCE 7300 LE 512MB NE KADAR VERİM ALABİLİRİM tam sinirda heralde,hic kasmaz bence.
vc640 valla benim demx ama çok hızlı dediğin gibi ama oyunda oyuncuları falan gösteriyo ya orda biraz yeşil oluyo ekran ama çok iyi yani
lesh.men ewt aynen öle ama hiç kasmıyo sadece çimler biraz siyah fifa 06 da öleydi bi çim yamasi yaptılar düzeldi oyun
Gaziantepli bende ge force 440 mx 128 mb 128 bit ekran kartı var çimler dışında herşey güzel fakat çimler yani detaylar mx ekran kartlarında belli olmuyor tek sorun bu oyun mx kartları desteklemiyor demek oyunu açmayacak demek değil sadece detayları göremeyecek mx kullanıcılar yani efektleri bilmem anlatabildim mi yazıyı ben okudum ben bile birşey anlamadım :)
PetRe Orjinal Mesajı Yazan: Gaziantepli bende ge force 440 mx 128 mb 128 bit ekran kartı var çimler dışında herşey güzel fakat çimler yani detaylar mx ekran kartlarında belli olmuyor tek sorun bu oyun mx kartları desteklemiyor demek oyunu açmayacak demek değil sadece detayları göremeyecek mx kullanıcılar yani efektleri bilmem anlatabildim mi yazıyı ben okudum ben bile birşey anlamadım :) evet arkadaşa katılıyorum oyunun detayları fazla oldugundan pixel shader özelliği de katmıslar son zamanda çıkan her oyun gibi dolayısıyla mx kartı olanlar sorun yasayacaktır.