Gökhan İlklerin Sitesi Olan SoccerCenter"dan Bir İlk Daha. Bu Patch Sayesinde FIFA 07 Demo Oyununuzun Menüsü Türkçeleşecektir. EA Tarafından Konulan Bazı Engellerden Dolayı Dil Seçim Logosu , Türkiye Logosu ile Değişmemiştir. Eğlenceli Oyunlar. Download
morinho zaten herkes biliyordu menü için gereksiz bence yinede Saol Bence En Önemlisi Zaman Dondurucu Yaması
JasoN Orjinal Mesajı Yazan: morinho zaten herkes biliyordu menü için gereksiz bence yinede Saol Bence En Önemlisi Zaman Dondurucu Yaması Sen çok biliyosun galiba bu işleri... Teşekkür ettim Gökhan
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: seQuel saol gökhan wc06 icin türkiye yamasi yapmistiniz bunun icinde gs-fb yamasi yapacanizmi? Ekip Arkadaşlarımında Demoyu İndirmesini Bekliyorum.Bir Aksilik Çıkmaz ise Yapacağız.
erims91 sağol gökhan.harbiden bu ne hız yav.daha bi gün bile olmadı çıkalı.zaman dondurucuyuda ısrarnan beklioruz.teşekkürler.
rainman_1907_ Çok hızlısınız gökhan saol.Ben daha demoyu indiriyorum türkçe yaması çıkmış:D Tunc,ekiptekiler indirsin yapacağız dedi ya...