Sihdi Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Abi benden sonra ea downloaderı kuranlar bile indirmeye başladı bende hala tık yok.Bu nasıl iş yahu. Hattından olabilirmi Acaba :S :(
France Orjinal Mesajı Yazan: France işte capslar: bana gönderdiği bu.bişe daha dikkatimi çekti m.unt formasının üstünde vadafone reklamı var.o değişmedimi bu sene?
gokhANELKA Orjinal Mesajı Yazan: France işte capslar: beyler ilk res,m fifa 2001 2.resim hakkında bi yorumum yok ama ilk rsimden eminim çünkü bir pes fanatiği olarak en çok fifanın bu oyununu oynadım...
ultrASlan1989 ehbe deil zaten:D:D:D france eanın sitesinde biri caps verdi artık küfüre gerek yok ayrıca ati kartı olanlar yandı özel animasyonlar çıkmıyomuş oakdar beklettiler gene çıkmıyo:mad:
aliwhite Orjinal Mesajı Yazan: topoon1 Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Abi benden sonra ea downloaderı kuranlar bile indirmeye başladı bende hala tık yok.Bu nasıl iş yahu. Hattından olabilirmi Acaba :S :( Ne yapmalıyım sence.Bende waiting for preload yazıo hala
France dediğim gibi.oyundan çekilen görüntünü çözünürlüğü böyle olmaz+m.unt formasının reklamı vadafone+eski EA reklam tabelası var.bizi keklemeye çalışiyo.bi tek akıllı o ya.bide şimdi oyuna girdi yeni capslar gönderecekmiş bana :D:D:D:D:D
ultrASlan1989 abi şu erifi hackliycek yok mu boşuna yer kapladı forumda pesci olduğunu anladım hemen:D:D euro 2000 dieride galiba patchli fln hali bi kere ingiltere yok oyunda:D