ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: France Orjinal Mesajı Yazan: ultrASlan1989 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: France Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: promethean oyun demodur. fifa kendıne has !! serisine yenı bi oyun daha ekledi. Ps2 demodan cok daha kotu Bi oyun. iss 3 wardı ya ona benziyo birazcık.. bence ındirmeye degmeyecek kadar kotu bi oyun az sonra caps koyucam ama oyun gercekten cok kotu :( uzgunum arklar.... ama bekledeiginize degmedi. ea oyunları gs nın transferleri gibi.. dersek taak der oturur... bu arada ben fenerbahceliyim. :) bugun gs yi begendim.. gercekten bekledigimden cok daha ıyı top oynadılar.. hevesim kaçtı abi hevesin kaçmasın oynayanların hepsi pesden daha ii yi diyo kesin bunları yazan pesci ve caps koyamıyo neden çünkü indirmedi inşallah dediğin gibidir.hevesim geri geldi sağol:D :D nedemk:D itinayla heves geri getirilir:D sen merak etme büyük ihtimallede öle
canerkk Orjinal Mesajı Yazan: canerkk arkadşlar ea downloader da fifa07 nin demosunun altında fifa07 trailer die bişe var o ne bilgisi olna var mı?ne olduğunu bilmiyorumda merak ettim fifa 07nin videosu saol arkadaşım
morinho beyler starda maç öztlerini izliodm bi batım şok oldum siteye bakınca fifawebportal dedim noluo :D:D OFF BE ÇİLE BİTTİ http://www.fifawebportal.com/
France Orjinal Mesajı Yazan: juzam 7 dakka sonra bitiyo birinin downloadı bende ordayım caps koymalarını bekliyorum
Onur_gs **Ea Downloader Yaparak Ea Güzel Bir Şey Yapmış Bence Downloadda Linke Çok Yüklenilmiş Fake İnmiyor Derdi Yok Bravo Ea İnşallah Oyunda Güzeldir.**
ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: Onur_gs Arkadaşlar Bende Pesciyim Ama Ayırt Etmeyelim Pescide Fifacıda Olsa İnsan İnsandır :D :D yok abi fifayla pesi karşılaştırandan bahsediyorum,büyük ihtimalle de o öle yapmış sonuçta bende iki oyunuda oynuyorum bizim için iki oyun olması daha ii değilmi
Aras_Fuchs Fazla Mesaj Yazan Bi Üye Değilim, Sevinçten Yazayım Dedim :) Hayırlı Olsun demo inş güzel olur. 4/10 diyen arkadaşa selamlar iyi kolpalıyosun ;)
promethean caps koyucam suanda ama diyorum oyun hakketten kotu oyun menusu oyuna baslama menusu. pesinki ile birebir aynı
France Orjinal Mesajı Yazan: promethean caps koyucam suanda ama diyorum oyun hakketten kotu oyun menusu oyuna baslama menusu. pesinki ile birebir aynı al işte pesci olduğun ortaya çıktı.o zaman caps koy inanalım aa harbiden doğru söylüyomuş diyelim
ultrASlan1989 bi akıllıda orda var lütfen herkse pause a bassın ki ben daha önce indirebiliyim demiş:D:D:D
Onur_gs Orjinal Mesajı Yazan: promethean caps koyucam suanda ama diyorum oyun hakketten kotu oyun menusu oyuna baslama menusu. pesinki ile birebir aynı İndirdiğiniz Dosya Virüslü Bile Deseniz İndircem Çatladım Bekleye Bekleye:D
promethean yemin ederim caps koyucam ama nasıl koyuldugun bilimiyorum isteyen msne gelsin capsleri yoliyim ama biri bana soylerse caps nası ekleniyo
aliwhite Arkadaşlar bende f,fa 07 demoya tıklayınca su yazıor. COUNTDOWN TO PRE-LOAD:495 DAYS 01:08:52 nedemek oluyor bu.
Onur_gs **num lock f locku falan kapa yukarda flerin yanında prtscn vardır ona bas painti aç ctrl vye bas kaydet www.imageshack.us yükle linki buraya yapıştır.**
ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Arkadaşlar bende f,fa 07 demoya tıklayınca su yazıor. COUNTDOWN TO PRE-LOAD:495 DAYS 01:08:52 nedemek oluyor bu. sıra olduğu için indiremiyosun abi bekle olcak diyo