Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! Bendeki listede niye yok demo arkadaşlar.. dun indiren indirdi.asiri yogunluktan kaldirilmis.
GoGo21 Orjinal Mesajı Yazan: GoGo21 Sunu okumakta yarar var bence: ------------------------------------------------------------------------------------ The demo has been temporarily withdrawn from Downloader in order for it to be replaced with a newer build. While it's not expected the fresh build will have any significant differences to the one people are playing now it might be worth trying the new version if you're currently experiencing any issues. It should return in the next 24-36 hours. ------------------------------------------------------------------------------------ Bunu Fifa nin kendi Forumlerinden aldim. Yazanda tanidigimiz EAadmin: EAUK_Protagonist Cevirmesini kendiniz yaparsiniz artik :) haberiniz olsun diye koydum
ceza66 hayir arkadaslar asiri yogunluktan degil.. bu bizim oynadigimiz demo test yapilmayan demo.. kaldirdilar linki cunki test yapilan oyunu bir gun yada birbucuk gun sonra koyacaklarmis.. yani demonun yeni versionu bir yada birbucuk gun sonra eklenecek oraya.. Saygilar
bedmun ** **abi indiremiyorumm o resimde oldugu gibi bende fifa 07 trailer var fifa 07 demo yok ne yapamcam yardım bir zahmet** **
ftpx Arkadaşlar demoyu indirdim biraz oynadım. kendisi 800 x 600 açtığı için görüntüler hoşuma gitmedi. Expender ile 1280 x 1024 high detail oynamaya kalktım iki seferde de makine reset attı. Ve bu ilk defa oluyor. Çok daha fazla konfigrasyon isteyen oyunları problemsiz oynuyorum. Demodan kaynaklanan bir hata diye düşünüyorum. Umarım orjinal oyun çıktığında da bu problem olmaz.
mercan35 arkadaşlar nasl bir hizmet bu.indiren indirdi diye bi söz mü olur part.1 i indirdik part,2 yi de bekliyoru.bir şeyler yapmanız önemle rica olunur.şimdiden teşekkürler
maestro_erthe abi indiremiyorumm o resimde oldugu gibi bende fifa 07 trailer var fifa 07 demo yok ne yapamcam yardım bir zahmet ACELE...
Kerim fifa07 demo http://www.fifaportugal.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=206&PHPSESSID=a34843b863de0548a85aac5c58c417a1 download var sol altta diğer link http://files.filefront.com/fifa+2007+demo+eu/;5499132;;/fileinfo.html
c.ronaldo7topcu ya abi ben bu fifanın demosunu yukleyemiyorummm karşıma bi müzik çıkıyo çalıyor önceden boyle değildi şimdi boyle oldu
TOTOZ aynen benim de karşıma bi video çıkıyo bir türlü download edemiyorum...arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..