saydam Sonunda cıktı ben indirdim ve oyynadım... ilk iznelimlere gelince grefikler sanırım demo olmasından dolayı low düzeyde bunu arttırmanın bi yolu eminim vardır.. Daha sonra kaleye yakın mesafeden avuta giden toplardan sonra şutu vuran futbolcuyu gösterdigi anlarda görüntüler yavaş lama yapıyor makinamdan olması imkansız bunuda demo luga veriyorum... geri kalan hersey cok iyi olmuş sut cekerken döndügün yön bile cok farketiyor saga dönüp sagdan ani bir vuruş yaptıgında aynı gercekteki gibi kaleyi bulman cok güç aynı şey sol icinde gecerli... PES deki gibi topun düşecegi yeri gösteren birde noktacık koymuşlar bunun ne işe yaradıgını ne pes de nede bunda yine anlıyamıyorum belkide benim taktik anlayışıma aykırı :)) EA downloader ile indirdim ve epey de hızlı indi.. Bence bu kez olmuş Full da cıksın onda daha iyi görürüz herseyi.. Ayrıca özel calımlam mukemmel olmuş ronaldinyo shift aşagı ok sag ok yapınca göreceklerinize inanamayacaksınız :))) herkeze hayırlı olsun.. Bu uzun ama bir işe yaramayan yazıyı yazdıgım icin beni taşlayabilirsiniz :) sevgiler
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ ben indirmeye 10 dk once basladim ve 2 saat 30 dk kaldi.bi oynasam sunu:) he bide zaman dondurucu ciksada guzelce oynasak sunu:)
saydam ya diyorum ya ben indirdim ea downloader la bunu size vermemin bi yolu varsa yazın gerekeni yapayım ben anlarım yani basar kafa :D direk ordan kuruyor oyunu sadece acılmış hali var nasıl yapcaz ?
m0K0k0 Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ ben indirmeye 10 dk once basladim ve 2 saat 30 dk kaldi.bi oynasam sunu:) he bide zaman dondurucu ciksada guzelce oynasak sunu:) expander çıktı zaten 3-5 sayfa geriye git görürsün :cool:
Wedo_R_ Arkadaşlar buyrun torrent dosyası P2P kullanan arkadaşlar 2007 indirebilriler. http://rapidshare.de/files/32952133/_isoHunt__FIFA_2007_DEMO.rar
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: m0K0k0 Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ ben indirmeye 10 dk once basladim ve 2 saat 30 dk kaldi.bi oynasam sunu:) he bide zaman dondurucu ciksada guzelce oynasak sunu:) expander çıktı zaten 3-5 sayfa geriye git görürsün :cool: oh bee:)bide babam telefon etmese..internet kesiliyo yahu.
m0K0k0 vallaha kardeş iyiki dün gece saat 3 te indirmişim fazla kişi indirmediği için 2 saatte falan bitti geceden beri oynuyorum expander de var zaten çözünürlük derecesi maç süresi zorluk derecesi falan ayarlanıyor güzel yani
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: m0K0k0 vallaha kardeş iyiki dün gece saat 3 te indirmişim fazla kişi indirmediği için 2 saatte falan bitti geceden beri oynuyorum expander de var zaten çözünürlük derecesi maç süresi zorluk derecesi falan ayarlanıyor güzel yani ya bende bi oyasam.kiskaniyorum sizi bak:)2 saat 30 dk saat var bendede ama cok yavas.
m0K0k0 eee kardeş gece burda olsaydın sende yüklerdin :) uyumadım ama güzel harbiden oyun uyumadığıma deydi bu sefer
canerkk arkadaşlar benim oyunda sahanın rengi koyu ve de oyun sanki gece oynanıyomuş gibi karanlık..bunun nedeni mx ekran kartım mıdır?bu bir yamayla(çıkarsa)düzeltilebilir mi? bi de zaman dondurucu ne zaman çıkar??
cagataykarakartal dün gece 3 te download tmeye başladı tam %10 oldu elektirkler gitti :) şimdi dewam edio %26 da
MacTavish haha WolfRiderHunter nickim vardı açamıyodum EA Downloader nicki kabul etti gel 3 saat geeellll:D
canerkk arkadaşlar benim oyunda sahanın rengi koyu ve de oyun sanki gece oynanıyomuş gibi karanlık..bunun nedeni mx ekran kartım mıdır?bu bir yamayla(çıkarsa)düzeltilebilir mi?