m0K0k0 Orjinal Mesajı Yazan: erims91 download resmen durdu ya.arkadaşlar ben bugün interneti kapatsam yarın kaldığım yerden devam edebilirmiyim.demin internet koptu ama bağlanınca yine devam etti. download devam ediyor benim pc rest attı kendi kendine ama tekrar açıldığında kaldığı yerden devam etti
dreamoner Orjinal Mesajı Yazan: erims91 download resmen durdu ya.arkadaşlar ben bugün interneti kapatsam yarın kaldığım yerden devam edebilirmiyim.demin internet koptu ama bağlanınca yine devam etti. ewet az önce şartel attı kaldığı yerden dewam etti.
morinho Orjinal Mesajı Yazan: The Peshayat oyunu kuruyorumm beylerr bitti:D:D Haydi Bismillah hadi kolay gelsin :D:D:D
erims91 Orjinal Mesajı Yazan: timociwo Orjinal Mesajı Yazan: erims91 download resmen durdu ya.arkadaşlar ben bugün interneti kapatsam yarın kaldığım yerden devam edebilirmiyim.demin internet koptu ama bağlanınca yine devam etti. ewet az önce şartel attı kaldığı yerden dewam etti. bilgi için saol arkadaşım.
morinho Orjinal Mesajı Yazan: topoon1 xavinin elleri diğer oyuncunu suratına girmiş :( Ekran kartın ati mi abi ati sorunu yine warsa çıldırrım bu sefer :(:( bence çok kötü görüno bu foto
beratgecesi arkadaşlar oyun indirmedim ama az önce msnden bir arkadaşım oyunu indirmiş oynamış oyuna kendi adına 100 üzerinden ortalma olarak tabiki 93 vermiş....bilgilerinize...oh be güzel diyen biri çıktı be...
erims91 Orjinal Mesajı Yazan: yusuf_90 download %50 yavaşladı yaw... bütün dünya yüklenince yavaşladı tabi.yüklenmeyin laaan.
Sezo1905 buyrun beyler başka üyelik açtım isteyen kullanabilir : scnuyeler 123456789 şimdi demyou sömüremeyenler sömürsün:D
DQci saol morinho teşekkürler şimdi iniyo bakalım nası olacak bn biraz geciktim ama kota çok feci dolcak kesn.
Aras_Fuchs grafiklerin Kötü oluşu demo olmasından dolayı minimum detailde oynuyoruz demoyu, Ati Kartlardaki Sorun Animasyonlardaymış, Mesela Dünya Kupasında Balonlu Konfetili sahnelerde kasma oluyordu, bu tip bi sorun var yine.
aimless_time avantaja bırakma olayında falan resmen pes deki logonun aynısı sol ust koşede belirio paslar garanti gidiyo belki oyunun zorluk derecesiyle ilglidir ama bilmiyorum fena değil yinede..ekran kartım ati sanırım ati için sorun olcak yine.
morinho kotaya feda be bu demo:D okadar bekledik bekelrkende forumda az tartısma olmadı:D:D Ulan ea oyun güzel değilse bittin:(:D