juzam yaw yuh diyorum elemanın biri mesaj atmış demoyu indirir indirmez demo expander'ını yayınlayacağız diyor bu ne hız.
France Orjinal Mesajı Yazan: sertac0567 valla ya biz 1mbitle uğraşyoz adamlar bitiryı bile..:mad: 187mb----%28 bunada şükür 256 olanlar napacak? 87 MB %13
ultrASlan1989 adamlar expanderı yapıyorum bağlantıda kalın diyo:Dmuhah harbiden demomu acaba allahım nolur olsun bugün gs maçındada üzüldük zaten
wake_up55 Arkadaşlar bu program sanırım demoyu, kendine ait klasörün içine atıyor (bu klasör c nin içinde ea downloader klasörü) ya da dosya inince program yine aynı klasör içine otomatik bir klasör oluşturuyor. Sadece mantık yürüttüm emin değilim. Bu tip programlar genelde bu şekilde çalışıyor. saygılarr!!!
ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: sertac0567 malasef gitmek zorundayım. Başka indiren birinden haber alın. iyi geceler herkese... nolur gitme yaa:D nse napalım ii geceler uyucan mı yoksa oyun fln mı oynıcan
juzam beyler zaten ea forumundan haberleri alırsınız elemanlar 30-40 dakka içinde caps koyarlar veya pc demomu sölerler çoğu 1 saatin az kalmış onlarda.
wake_up55 ya da en kolay yöntem; yükleme bittikten sonra arattırırsınız fifa07 demo diye çıkar o meydana
Battousai Arkadaşlar %21 oldu heyecanla bekliyorum ama kafama takılan durum şu... Dosyanın yayınlanma tarihi...Release Date : 8/21/06...
ultrASlan1989 nereye yüklediğini buldum kendi dosyasının içinde örneğin D:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\kullanıcı adı orda bulunuyo yavaş yavaş mb artıyo ztn şimdi
ultrASlan1989 bende onu düşünüyorum ama arkadaş orda daha önceden olmadığını söledi yane yeni konulmuş orda başka bi anlamda olabilir
juzam yaw enteresan bişey gerçekten 8/21 diyor ama dün yoktu burada demo yani daha yeni kondu ea heralde ilk duyurulan tarihi bilerekmi koydu ne yaptı anlamadım ama bi yandanda bi allahın admini çıkıpta evet yayınladık demiyor ona kıl oldum valla.
wake_up55 arkadaşlar farkındamısınız bazılarımızın psikolojileri bozulmuş demo beklemekten fake haberler yüzünden. juzam hala inanamıyor bu olaya :) juzam dostum benim bu gerçek demo çıktı ve herkes indiryor söylenti değil yaniiii sıkma sen güzel canını « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »