Antep'te Erciyes hazırlıkları..
Gaziantepspor Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı puan mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor..
İtalyan teknik direktör Walter Zenga yönetiminde dün Celal Doğan tesislerinde haftanın ilk çalışmasını yapan Kırmızı-Siyahlılar, bugünkü çalışmayı ise akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Gaziantepspor’un hedefi, Kayseri Erciyesspor ile yapacağı bu karşılaşmada iyi bir oyun sergilemek, 90 dakika sonunda hem üç puanı alan taraf olmak ve hem de ev sahibi Kayseri seyircisinin alkışları arasında Gaziantep’e dönmek.
Cuma gününe kadar Gaziantep’te Walter Zenga yönetiminde Kayseri Erciyes maçına hazırlanacak olan Gaziantepspor, Cumartesi sabahı yapacağı idmanla çalışmalarını tamamlayacak ve öğle saatlerinde karayoluyla Kayseri’ye hareket edecek.
BAŞKAN İBRAHİM KIZIL’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, geçen haftaki Ankaragücü maçında tribünleri doldurarak takımlarını destekleyen tüm sporseverlere teşekkür etti.
Kızıl, Ankaragücü maçının geride kaldığını ve takımının bu hafta Kayseri’de oynayacağı Erciyesspor’dan üç puan almanın hesaplarını yaptığını söyledi.
Gaziantepspor’un, Erciyesspor’dan üç puan alacak güçte olduğunu da vurgulayan Başkan Kızıl, ‘’Takımın oynadığı kollektif oyundan, sanırım benim gibi herkeste memnundur. Uzun lig maratonunu sonunda, Gaziantepspor’un ligde ve kupada başarılı olacağına yürekten inanıyorum’’ dedi.
UĞUR DEMİROK U-19 GENÇ MİLLİ KAMPINA ÇAĞRILDI
Gaziantepspor’un Galatasaray’dan renklerine bağladığı Uğur Demirok, u-19 genç mlli futbol takım kampına çağrıldı.
20 Eylül’de İspanya ile karşılaşacak olan genç milli futbol takım kampına çağrılan Uğur’un 17 Eylül Pazar günü TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi tesislerinde hazır bulunması istendi.