Batugol73 Arkadaşlar swf uzantılı dosyaları hangi program açıyor bilgisi olan yardımcı olursa sewinirim.
Gökhan FXWitz SWF Editor 1.0 Trial Version Programı Bu İşi Görüyor Diye Biliyorum, Ama Nasıl Kullanıldığı Konusunda Bir Fikrim Yoktur, Umarım İşine Yarar.
Gökhan Ben Sanırım Yanlış Anladım :) Sen Editlemek mi İstiyorsun ? Yoksa Dosyayı Görüntülemek mi ? Görüntülemek İstiyorsan Ali"ninde Dediği Gibi Dosyayı Explorer Sayfasına Sürükle Otomatik Olarak Açılır.
Batugol73 Bende ztn öyle açıyorum.Ama yapmak istediğim hani nasıl animasyonları flash programıyla izliyoruz onuda o şekilde.Bide internetle açtığında hep engelliyo ona izin weriyosun uzun iş.Anlatmak istediğim bu.
Gökhan Buyur Kardeşim Bu ufak Programcık Sayesinde SWF Dosyalarını Tek Tıklama İle Açıp, İzleyebilirsin. Download SWF Opener 1.3
Batugol73 Wallahi bravo yaa.Rep werme olsa hepsini werirdim +9999999999999999999999999999 sonuna ne kadar 9 koyarsan koy.Çok saol.Bugüne kadar aradığım en önemli şeylerden biri diyebilirim.Bu gece yatarken sana 2 nas bi felak suresi okicam.Söz.:D