Stevie G rüştü kerim-lugano-can-edu tümer-aurelio-tuncay alex kezman-deivid bana göre bu ilk 11 le baslayacak size göre???
Lvnt_Asn rüştü önder-lugano-can-edu tümer-aurelio-tuncay alex kezman-deivid kerimle-önder deisikligi dısında cok güsel bi kadro ümit cıkıo sanırsam kadroadan ama zico hayatta böyle bisi yapmaz
Megatony Orjinal Mesajı Yazan: gerrard14 rüştü kerim-lugano-can-edu tümer-aurelio-tuncay alex kezman-deivid bana göre bu ilk 11 le baslayacak size göre??? Fenerbahçe bu onbirle tarihi fark yer. Volkan Önder Lugano Can Edu Serkan Balcı Aurelio Selçuk Tuncay Alex Kezman
Stevie G Orjinal Mesajı Yazan: Megatony Orjinal Mesajı Yazan: gerrard14 rüştü kerim-lugano-can-edu tümer-aurelio-tuncay alex kezman-deivid bana göre bu ilk 11 le baslayacak size göre??? Fenerbahçe bu onbirle tarihi fark yer. Volkan Önder Lugano Can Edu Serkan Balcı Aurelio Selçuk Tuncay Alex Kezman sen kendi istediğin ilk 11 i yazmıssın bizim konustuğumuz ise zico nun çıkaracağı ilk 11
Lvnt_Asn megatony bzim yazdıgımız kadroylada cıksa tarihi fark yiyebilecegine inanıyormusun FENERBAHCEMİZİN??? randers takımı tarihi fark atacak hahah:)
Stevie G Orjinal Mesajı Yazan: CutepoisQn megatony bzim yazdıgımız kadroylada cıksa tarihi fark yiyebilecegine inanıyormusun FENERBAHCEMİZİN??? randers takımı tarihi fark atacak hahah:) +1