erims91 Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs Orjinal Mesajı Yazan: erims91 ben sadece yeni konu açtınız diye yazdım.amma uzattınız.yazdıysam bi kişiye yazmadım onu.üstüne alınan alınır zaten.yukarda sabit varken konu açtınız diye bişey dedik üstünüze alınıp cevap verdiniz.uzatmayalım.bu konu devam ederse hepimiz banlenicez. kardeş yeter tmm susun artık da demoya geçelim.. abi problemim var bana birisi yardım etsin... lütfeeeenn tmm kapandı tartışma.sorunun ne.
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs Orjinal Mesajı Yazan: t_mexican Forumda daha önce verildi ama tekrar yazayım :) (Boyut 422MB + ps2 demo) http://files.filefront.com/fifa07/;5488137;;/fileinfo.html Paylaşım programı olmaması yüzünden 4 saat kadar sürdü indirmem. Rarlı dosyayı açtıktan sonra nero burning rom'u açıyoruz sonrada UDH/ISO'yu tıklıyoruz sonra new'i tıklayıp indirdiğimiz dosyaları seçtikten sonra burn diyoruz ve en yavaş hızda dvd'ye yazıyoruz demomuz artık hazır oluyor. İyi oyunlar!!! Şuan demo olmasına rağmen büyük kusurları yok. Transferde sıkıntılar var o da full sürümde halledilir. Demoda bir hayli hoş animasyonda var. Şimdilik bu kadar aklımda olan... abi sende hangi nero var sürümü nedir bende 5.5.9.9 varda yapamadım... Bendeki 6.6.0.13 ama her nero da olması lazım sonuçta UDH/ISO 2 hızlı yazdıktan sonra bir problem olmaz.
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs Orjinal Mesajı Yazan: erims91 ben sadece yeni konu açtınız diye yazdım.amma uzattınız.yazdıysam bi kişiye yazmadım onu.üstüne alınan alınır zaten.yukarda sabit varken konu açtınız diye bişey dedik üstünüze alınıp cevap verdiniz.uzatmayalım.bu konu devam ederse hepimiz banlenicez. kardeş yeter tmm susun artık da demoya geçelim.. abi problemim var bana birisi yardım etsin... lütfeeeenn Sorun ne anlatırsan yardım etmeye çalışalım ok?
wellplayer o burning room nerde ben indirdim ama şu yazma isini yapamadım yardımcı olursanız sevinirim :D bosa gitmesin
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: wellplayer data disc e mi gircez kimse cevap yamıyo yahu E yuh artik.Cevap yazacak olan yazar.
XII oo çok saol baba yaw.eline sağlık dediklerini yaptım.şimdi oyunun tadına bakıyorum.teşekkiürler.. ps2si we dvdwriterı olanlar durmasln...
NKFVAS arkadaslar sakin pc de ps2 oyunlari oynamayin ,ekran kartiniz yanabilir bende nerdeyse yaniyodu valla :) zaten kalmis surda oyunun cikmasina 17 gün :D
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: wellplayer data disc e mi gircez kimse cevap yamıyo yahu Öncelikle indirdiğin rar dosyasını çıkart bir klasöre. Sonra nero burning rom se'den Dvd UDH/ISO'yu seç new'e tıkla son olarakta burn de 2 hızlı yaz oyun hazır ok. Çok basit bir olay takıldığın yer olursa yazabilirsin...
XII mexican senin dediğin nero sayfası bu değilmi? burdan yaptım ps çok yavas çalıştırmaya basladı bi müddet sonra oyunuda..
RaphaeLmiX ewt arkadaş o ben yaptım bugün oynadım da süper bence yeni oyun PS2 de o kadar zevk vermedi analog olduğu için ama PC de SÜPER OLUR!!!!!!!!!!!!!!!!
[silindi] ah ulan ah şerefsiz hırsız çalmicaktın PS2 mi oynicaktım şu meretin demosunu başta ümidim yoktu bu oyundan ama şimdi baya fazla oynamak istiorm şu oyunu bu arada şu velete biri ban falan versin herşeye burnunu çok sokuo
wellplayer bende o ekran cıkmıo iste bnim version 6.6.0.19 yazıo bide screen koyayım http://img167.imageshack.us/my.php?image=nerory9.png sürümü eski gibi deil ama..hhhh tamam simdi bi yerde buldum burning rom u indiriyom insallah yaparım
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: XII mexican senin dediğin nero sayfası bu değilmi? burdan yaptım ps çok yavas çalıştırmaya basladı bi müddet sonra oyunuda.. evet