Orjinal Mesajı Yazan: erims91
bu kadarda olmaz be.bi hakaret etmediğimiz kaldı hala konu açıyosunuz ya.ya gözünüzde bi sorun var görmüyosunuz eşşek kadar sabit başlığı,ya algılamanızda bi sorun var anlayamıyosunuz dediğimizi,ya da bizi gıcık etmek için yapıyosunuz.utanmadan hala pişkin pişkin konu açıyosunuz.konu da konu olsa bari.sonunda indirdin.ee.banane indirdiysen.indirmişin oynamışın.sanki full ünü oynamış.herkes oynamış zaten.dediklerini de daha önce wolf yazdı.ilginç bi konu da değil.o konu olmasa bile açmam ben öyle konuyu.
ya kardeş sen bu forumun neyisin normal bir user'ı.Moderatör değilsin bişey değilsin.Hava atıp duruyosun.Bence insanların hevesini kırmaya hakkın yok.Çok sağol konuyu açan kardeş.Çok güzel anlatmışsın.Adam bizi bilgilendirmiş sen bağırıp çağırıyosun.Sanki babanın forumuymuş gibi.
konu da konu olsa bari.
Konunun nasıl bir konu olduğuna sen karar veremezsin!!!
sonunda indirdin.ee.banane indirdiysen.indirmişin oynamışın.sanki full ünü oynamış.herkes oynamış zaten.dediklerini de daha önce wolf yazdı.ilginç bi konu da değil.o konu olmasa bile açmam ben öyle konuyu.
İndirmesinden sananeyse girmezsin bu başlığa olur biter.Herkes oynamadı nereden biliyorsun herkesin oynadığını.Örneğin ben oynamadım.Bak bakalım wolf ile bunun yazdıkları aynımı.Konuyu açana kızıyosun wolfada kızsana oda yeni konu açtı.