jailer arkadaslar etimesgut sekersporu biliyorsunuz yeni yamada bakmısınızdır bana iyi türk genç yetenek ve iyi de gelecek bi yabancı soylerseniz sevinirim ilhan demirci gokhan senol serkan gedik bunlar hariç aldım bunları 5.000.000$ transfer bütçem var ve intern in yaptığı yamada oynuyorum simdiden tesekkür ederim
emrah44 http://soccercenter.net/forum/konu/56077/Futbolcu-Staff-Rehberi-Shortlist-107.-mesajda-/ Burada epey oyunu var
Batugol73 1-)oğuz sabankay 2-)cafercan aksu 3-)uğur yildirim 4-)mehmet sedef 5-)gökhan güleç 6-)mahir sağlı 7-)serkan atak 8-)kenan şahin 9-)erdal keser 10-)caner erkin 11-)emre köroğlu 12-)irfan başaran 13-)bilal çubukçu 14-)ilhan demirci 15-)mehmet topuz 16-)özgürcan 17-)polat keser 18-)sezer sezgin 19-)deniz baykara 20-)ilhan parlak 21-)ergün teber 23-)nizamettin çalışkan 24-)serdar taşçı 25-)muslu 26-)ufuk bayraktar 27-)othman bakkal 28-)volkan bekci 29-)gökhan kaba 30-)ucar sari 31-)ugur ucar 32-)ozan tahtaisleyen 33-)damir ibric 34-)alaattin tosun 35-)furkan bastan 36-)sencan kirikkaya 37-)ali melih özçelik 38-)murat doymuş 39-)oktay belli 40-)burak yilmaz 41-)serdar kurtuluş 42-)baki mercimek 43-)mehmet düz 44-)mehmet güven Buyur.
rotasiz_kaptan Sana kısa ve öz bunlar 2.senede senin takımını ucurur muhammetreis özgürcan canererkin alituran ugurucar mehmetsedef beyhansumer
jacket sana üç oyuncu öneiyorum... 2.lig için çok iyi oyuncular 1-Furkan Baştan-amc-fc(bu adam çok iyi eger hiç denemediysen bi dene derim ve satarkende çok kar edersin) 2-Ömer Topraktepe-dc 3-Mehmet Olasmis-kaleci
jailer furkan bende suan her oyunumdada alırım saol obürlerini denemedim tamda kaleci lazım dı nası iyi bi kalecimi
jacket valla gungoren belediyesporda oynadım ben çok başarılıydı..LigA'da oynar faka superligde başarılı olamaz.Ama zaten superlige çıkınca yetenekli kaleciler bulursun.Ayrıca şu anda iki tane yabancı hakkın var eger bir adet yabancı hakkın varsa G.Afrika'nın milli kalecisi Moeneep Josephs'i al derim 250 bin dolara geldi benim takımıma.Çok iyi bi kaleci.Ayrıca Galatasaray'Dan Aykut ve Fevzi'yi,Fenerbahçe'den de Receb'i kiralayabilirsin.Özellikle Aykut çok iyi bir seçim olur... Başka bi mevkiye ihtiyacın varsa sen yaz eger lig B ye uygun bi adam varsa sana yardımcı olmaya çalışırım...
jailer ok jacket saol da suan taktik sıkıntım var onu halletsem iste lig b de kullandığım taktigi yemiyolar taktik bulmaya çalısıyorum
artun77 Arkadaşlar bana da bir yardım edin. ben sekersporla birinci lige çıktım fakat tabii bu başarıyı gösterince en büyük yıldızlarımı büyük takımlar kaptı. Fatih sen,yasin karaca, ahmet dursun,selçuk şahin gibi yıldızlarımı kaybettim bana acilen AMR,DMC,ST bölgelerine oyuncu lazım fakat maaş bütçem çok değil,çok para göz oyuncular söylemezseniz sevinirim.
jailer amr ye suri uçar ı yada karsıyakadan halit die var onu al st ye serkan gedik furkan bastan dmc de gokhan senol var
Last_Blow DMC olarak Erhan Namlı ST Furkan Bastan AMR Mehmet Yozgatlı(Fenerbahçe'de satılık listesinde olur genelde)
jacket santrafora eser yagmuru alabilirsin eger hiç bi takım kapmadıysa...yabancı hakkın boşsa yabancı oyunulara bi bak derim...afrikalı ucuz ve tecrubeli oyuncular var..
artun77 Tamam arkadaşlar ben sorunumu çözdüm ST issah eliakwu,AMR sabri,gokdeniz, fenerli kerim'i aldım ayrıca furkan lazio'da zor alınır. serkan gedik,mehmet yozgatlı,gokhan senol,fahri tatan,ilhan ozbay,D'agostino,Akale gibi oyuncular var zaten kadromda.