Immune Beyler biçoğunuz biliyosunuzdur zaten sölemesi ayıp kendimize ait bi cafemiz var(Bi çok yerde sölemek durumunda kalıyorum yanlış anlamayın hava atma gibi bi derdim yok!)Malum bir de evde PC var..Bu sabah cafede yararlanmak üzere diskete bir dosya attım..Cafeye geldim sürücüye taktım ve "Disket biçimlendirilmemiş Şimdi biçimlendirmek istiyor musunuz? şeklinde bir yazı geliyor..Klasik yazı işte..Sonra düşündüm..Disket biraz fazla kullanılmıştı acaba dedim fazla kullandığımdan ömrü mü bitti filan..sonra eve gittim disket çalışıyor:confused: Sonra olsun bi biçimlendireyim dosyayı yine atayım dedim..Biçimlendirip dosyayı yeniden attım cafeye gittim aynı hata yine veriyor.Şimdi burda sorun neyde;sürücüde mi ? Diskette mi yoksa başka bişey de mi ?
Gökhan 50 Kuruş Verip, Yeni Bir Disket alıp, Denemedin mi? Cafede Sadece 1 Tane mi Disket Sürücüsü Var? Kusura Bakma Ama Bir Bilgisayarcıysan Bütün Olasılıkları Denemen Gerekiyor.Sen Hiç Bir Kombinasyonları Denemeden Çözüm Arıyorsun.
Immune Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň 50 Kuruş Verip, Yeni Bir Disket alıp, Denemedin mi? Cafede Sadece 1 Tane mi Disket Sürücüsü Var? Kusura Bakma Ama Bir Bilgisayarcıysan Bütün Olasılıkları Denemen Gerekiyor.Sen Hiç Bir Kombinasyonları Denemeden Çözüm Arıyorsun. Cafede sadece bir sürücü yok biçok sürücü var diğerlerinde de denedim zaten.Aynı sorunu verdi..Sadece yazmayı unutmuşum onu..Fakat yeni bir disket alma ihtiyacı duymadım.Zira evde çalışan bir disketten bahsediyoruz burda.
cracks disket sürücülerini biçimlendirmemişsin.işletim sistemini kurduktan sonra aslında biçimlendirmek gerekiyo.yoksa ilerde böyle hatalar alabiliyosun.sorununun çözümünü bilmiyorum ama:)