Turkcell Süper Ligi'nde yarın Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de yeni transferler, taraftarlarıyla Kadıköy'de buluşacak. Fenerbahçe'nin yeni transferleri Sırp Meteja Kezman, Brezilyalı Deivid De Souza ile Edu ve Uruguaylı Diego Alfredo Lugano Moreno, Antalyaspor maçıyla birlikte ilk kez Kadıköy'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça çıkacak.
Kezman, Deivid ve Edu, yarınki maçta ilk kez resmi bir maçta Fenerbahçe formasını giyecek. Lugano ise, deplasmanda yapılan Sakaryaspor maçında ilk 11'de oynamıştı.
6 YABANCI İLK KEZ SAHADA
Fenerbahçe, Antalyaspor maçında ilk kez sahaya 6 yabancı oyuncuyla çıkacak.
Sarı-lacivertliler, Aurelio'nun Türk vatandaşı olup Türk statüsünde oynamasının ardından ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor maçına Alex ve Appiah olmak üzere 2 yabancıyla çıkmıştı. Appiah'ın ilk maçta kırmızı kart görmesinin ardından 2. hafta Gençlerbirliği ve 3. haftada da Çaykur Rizespor maçında yabancılardan yalnızca Alex ile mücadele eden Fenerbahçe, 4. haftada Sakaryaspor maçında ise Alex'in yanı sıra yeni transfer Lugano'yu da oynatmıştı.
Antalyaspor ile yarın yapılacak karşılaşmada Kezman, Deivid, Alex, Appiah, Edu ve Lugano'nun forma giymesiyle Fenerbahçe bu sezon ilk kez bir lig maçında yabancı kontenjanının tümünü kullanmış olacak.
APPIAH, TAKIMA DÖNÜYOR
Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcu Stephen Appiah da Antalyaspor maçında yeniden takıma dönüyor.
Ligin ilk maçında Kayseri Erciyesspor maçında Emre ile topsuz alandaki tartışmasının ardından kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Appiah, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor maçlarında forma giyemedi.
Appiah, yarın Antalyaspor karşısında ligde 3 maç sonra ilk 11'de sahaya çıkacak.
BAZI TÜRK OYUNCULAR YEDEĞE ÇEKİLECEK
Antalyaspor maçında Fenerbahçe'nin bazı Türk oyuncuları yedeğe çekilecek.
Sakaryaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculardan Can, Mehmet Yozgatlı ve Semih'in yarınki maçta yedekler arasında yer alması bekleniyor.
SOLDA KİM OYNAYACAK?
Teknik direktör Zico'nun Antalyaspor maçında savunmanın sağında ve özellikle orta alanın solunda kimi oynatacağı merakla bekleniyor.
Brezilyalı çalıştırıcı, sol tarafta son milli maçta başarılı bir performans ortaya koyan Tümer ile Tuncay arasında tercih yapacak. Savunmanın sağında ise Kerim, Serkan ve Önder'den biri forma giyecek.
Savunmanın solunda ise Ümit'in oynaması bekleniyor.
MUHTEMEL 11
Fenerbahçe'nin, Antalyaspor maçındaki muhtemel 11'i şöyle: Rüştü, Kerim (Önder), Lugano, Edu, Ümit, Appiah, Mehmet Aurelio, Alex, Tümer (Tuncay), Deivid, Kezman.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma, Lig TV'den naklen yayınlanacak.