absmehmet Pes 5 2006/2007 sezonu yeni takımlar ve transfer yaması W Turka uyumlu yapan yokmu ardakaşlar.
absmehmet ARAŞTIRDIM KARDEŞ, W TURKA UYUMLUSU YOK. BİRKAÇTANESİNİ DENEDİM TÜRK TAKIMLARININ İSİMLERİ DEĞİŞİYOR. FUTBOLCULARINDA, YABANCI HEP.
kahramans2 absmehmet haklı oyuncların isimleri ve takımların isimlerini değiştiriyor.Ayrıca oyuncuların özelliklerinde de değişiklik yapıyor.Formaların da bende mesela adidas forma kullanan takımlarda oldu yazılarda ve reklamlarda kaymalar bozukluklar meydana geldi.Elinde we turka 06 uyumlu 2006/2007 transfer yaması olan arkadaş varsa çok büyük iyilik yapmış olacak eğer yayınlarsa burada
kahramans2 absmehmet haklı oyuncların isimleri ve takımların isimlerini değiştiriyor.Ayrıca oyuncuların özelliklerinde de değişiklik yapıyor.Formaların da bende mesela adidas forma kullanan takımlarda oldu yazılarda ve reklamlarda kaymalar bozukluklar meydana geldi.Elinde we turka 06 uyumlu 2006/2007 transfer yaması olan arkadaş varsa çok büyük iyilik yapmış olacak eğer yayınlarsa burada
Batuhan_10 ben yapacağım tsnın kadro ve forma gsnın kadro ve forma fbnin kadro ve forma hazır beşiktaşın forma kadro yapım aşamasında n apiim adamllar cok transfer yaptııı :D