bjk___1903 slm arkadaşlar.ben pes 5 soccerspor ve centerspor kurucam.eger istek gelirse ve adınızı özelliklerinizi ve mevkinizi yazarsanız .takımları soccercenter ailesinden kurmak istiyorum. ilk ben ... adı:taner aksoy mevki:kaleci özellikleri:refleksler.yan toplar.penaltı gibi...
uurture arkadaşım iyi güzelde forum yetkililerinden izin aldınmı almadıysan konun kilitlenir sana diyeyim eğer aldıysan ad:uğur türe mevki:forvet boy:1.70 kilo:50 özellikleri:frikkik uzaktan ve yakından farketmez,penaltı, kafa toplarında çok iyiyimdir her iki ayamıda çok güzel kullanırım. facemde daha sonra
ckuleyin isim:cem kuleyin mevki:sağ açık (kanat) özellikler: freekick -hızlıyımm-güzel uzun top atarım ve ii orta keserim
aliwhite Ad: Oğuz Mevki: forvet 1,80 boy 75 kilo Özellikler:kafa hakimiyetim, her iki ayağı kullanabilmem,cok hızlı olmam
mutlu1720 hakan mutlu mevki:defans boy:178 kilo:70 özellikler:fizik ustunlugu,sert ve isabetli şut,markaj yetenegi sag ayaklıyım ve top calma
macuncu151 ad:İlter Soyad:Dirin Mewki:Sol Acık WE Göbek Kullandığım ayak:Sol Öz.Tekniğimin ii olduğunu söylüyolar ama gercekten cok ii ortacıyım.Kilo:54 Boy:1.78
c_R_a_Z_y_r_O_n_A_L_d_O selman kaldıroğlu mevki: sağ kanat ve sağ bek kafa vurma hzılı koşma top kapma
kaanboz61 Adı:Hüseyin Kaan Boz Mevki: Orta Saha Sol ve Ofansif Orta Saha Özellikleri:Asist,Hızlanma,Pas,Frikik,Teknik,Hızlı Koşma
PeSm@NiAc Kurabilicekseniz kurun derim ben ama bu iş yatmasın boşu boşuna uğraşmayın yani yapabilicekseniz yapın
FataL!ty® Bizden izin alman gerekıyor ve doğruluuk payını göstermen gerekıyor + hatalı başlık Konu kitlenmiştir..