Orjinal Mesajı Yazan: jordanefe
yaw arkadaşlar inanmayın böyle şeylere bence o adam 1 haftada yaptı bu işi çünkü dikkatlice bir daha bakın her yerde en az 25 foto çekiyor..yani adama değilde biraz çevresine bakın..ve her fotosunda da saçını başını dağıtıyo ve örn. bi günde 3 tişörtlü fotosu var dielim hepsini farklı dizilişlerde koyuyo ki bizde yiyiyoz hemen..bütün bu 6 yılda çektim dediği fotoları hemen hemen 25 - 30 yerde çekmiş..heh adamlar çok kolay sanıyolar işi hem bende 6 yıl önceki fotom var ve şimdiki yani 6 yıl önce şimdiki halimle olsaymışım kimse beni tanımazmış.. :D:D paylaştığın için sağol kardeş..
Sacina dikkat et derim. Bir haftada bir sacin boyu o kadar farklilik gosteremez. Hem de bircok kez. + Adam niye boyle birsey yapsin ki? Eline ne gececek?
Ayrica sen 6 yil once 9 yasinda oldugun icin taninmaman dogal.
Bence belki 6 yil degildir ama oyle 1 haftaya indirgencek birsey de degil.
Ayrica bir suru farkli yerde fotolari var, 3-4 kez izledim videoyu, ve pause tusuna saniyede 1-2 kez basarsan slideshow gibi oluyor, fotolari netlikle goruyorsun.. Nerede cekildigini falan..
Zaten 1. foto ile son foto arasinda da baya bir fark var.. Ozelikle gozlerde.. Ayrica bir ara da kilo veriyor sanki, okul gibi bir yerde 30-40 foto geliyor, yuzundeki tombulluk gidiyor. Ilginc.
Bir de bazi fotolar neden yesil ki?