devotee ">5 Ekim 1991 Galatasaray - Fenerbahce Maci 92 yazdigina bakmayin videoda. 91 bu. Ama bomba.. Levent Ozcelik'e bayildim. 15 yilda cok degismis spor basinimiz. Yarildim gulmekten. ">Burada ise 8 dakikalik versiyonu var. Ama ekstra yarici birseyler yok. Normal mac ozeti..
leomessi_19 Orjinal Mesajı Yazan: cracks geçen verilmişti çok harika bişe hele"gördünüz vurdu bana yaa" bölüğmü harika:D Valla orası komik bir de kazanma oranınız kac oran yok mu filan diyor orası baya komik.Tanjunun dönüsü de guzel:)
devotee Ben de "Neden o kale" sorusuna guldum en cok :) Oyle bir soruyor ki.. Ahmet Cakar da artistlik yapiyor, FIFA Kurallari falan :)
Dark_Blue Orjinal Mesajı Yazan: cracks geçen verilmişti çok harika bişe hele"gördünüz vurdu bana yaa" bölüğmü harika:D Superbamm Dan Önce Davranmışsın:D
_TaYFo_ Puhahah koptum yahu utanmasalar soyunma odasında duş alırken röportaj yapacak:D En çok şurda güldüm; Spiker:Ümit nedir problem? Ümit:Valla gördüğünüz gibi bomboş gidiyorum arkadan vurdu ya :D:D Kasap et,koyun can derdinde..
_TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: vetkopat Bide şurası komik Spiker: Engin sakatlığın nerende gösterirmisin seyircilerimize??:D Allahtan elindeymiş:)
leomessi_19 Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: vetkopat Bide şurası komik Spiker: Engin sakatlığın nerende gösterirmisin seyircilerimize??:D Allahtan elindeymiş:) :D
rapper burda verilmişti bu daa önce zaten cracks sölemiş ama ben bunu bi de trt 3 te izlemiştim eski maçları veriyolardı geçen yaz zamanlarıydı sanırım cidden tamamen komedi:D...we bu sadece bir maç düşünün çoğu maçta böle şeyler oluyomuş o zmn daha ne malzeme çıkar:D