by_hunter_16 ESKİ FORMALARIM FB_2002_HOME FB_2002_AWAY FB_ÇUBUKLU FB_SARI FB_KALECİ_HOME FB_KALECİ_AWAY GS_2005_GK_SİYAH GS_PARÇALI GS_ÇUBUKLU GS_BEYAZ BJK_PARÇALI ALMANYA_HOME YUNANİSTAN_06_HOME YUNANİSTAN_06_AWAY REAL_MADRİD GK KIRMIZI REAL_MADRİD GK KIRMIZI_TEMP_2 YENİ FORMALAR Galatasaray 2oo7 Season Home Kit Galatasaray 2oo7 Season Away Kit Galatasaray 2oo7 Season Kaleci Home Kit Galatasaray 2oo7 Season Kaleci Away Kit Fenerbahçe Topu Freestyler Arkadaşın İstegi Üzerine Yaptıgım Fantasy GS Forması TOPLAM 68 Adet Grup Halinde Oyuna Yüklendikleri İçin 17 Adet Reklam Panosu >>>>> DOWNLOAD ELEKTRONİK REKLAM PANOLARI
by_hunter_16 Arkadaşım O Konuda Bilgim YOk Ama PES 5 Template ; 0,17,18,31,32,37,40,43,45,46,54 PES 4 Template ; 8,9,12,13,19,23,34,35,55,56,71,77 Bunları Dene :)
FaTaL? glb sen ts forması koleksiyonu yapıyon 679 kişi ytaptı bu zamana kadar yetmedimi onlar ha yetmediyse çizsin bidaha allah gözünü doyursun!!!!
the_lermi Orjinal Mesajı Yazan: FaTaL? glb sen ts forması koleksiyonu yapıyon 679 kişi ytaptı bu zamana kadar yetmedimi onlar ha yetmediyse çizsin bidaha allah gözünü doyursun!!!! kimmiş bu 679 kişi werde bii bakıyım olsun belki bu arkadaş daha güzel yaprdıye bi istekde bulundum ne olmuş yani fatal.....
by_hunter_16 Neyse Arkadaş Polemiğe Girme Boşver :) Onur Sende Uzatma İstersen Nasılsa Yetkilisin Sen Zaten TS Set Yapıcaktım Arkadaş Kullanır :)
ermiss kardeş çok soal çok iilerde bu pes4 template lere bis ürü no vermişin sırayla mı onmlar yoksa denicezmi
ermiss yaw bu kadar olur ilk denemem de tutturdum ama kaledci froması yamuk çıkıo o formayı seçince ne alaka acaba
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: the_lermi Orjinal Mesajı Yazan: FaTaL? glb sen ts forması koleksiyonu yapıyon 679 kişi ytaptı bu zamana kadar yetmedimi onlar ha yetmediyse çizsin bidaha allah gözünü doyursun!!!! kimmiş bu 679 kişi werde bii bakıyım olsun belki bu arkadaş daha güzel yaprdıye bi istekde bulundum ne olmuş yani fatal..... ben genel olarak söledim sen araştır yapıldı çok kez the_lermi......!
ermiss arkadaşlar fbninkiler moedli 8 collar no ama formalar düzzgün çıkıo kaleci formaları yamuk çıkıo o formaları seçince gerçi kaleci forması çok önemli değil ama neden olsun
ermiss fatal sence neden pes4 fromaso eleyince yani maça o formayı seçipçıkın ca kaleci forması yamuk çıkıor kaleci forması pes5 diemi
loveanddevil YABANCI SİTELERE BAKIYORUM ADAMLAR 2006-2007 FORMALARINI PES4 VE PES5 TEMPLATE OLARAK YAPMIŞLAR BİZ NEDEN SADECE PES5 TEMPLATE YAPIYORUZ BİZİM NEYİMİZ EKSİK????????????????????????????????????????
xxxxxxxxxxxxxxxx Ya ne alaka birader o yabancı sitelerde gördüğün pes4 template li formalar eski bir kere artık herkes pes5 template e forma yapıyor!!!
by_hunter_16 :D Evet Beware Doğru Söylüyor Onunda Dedigi Gibi Eski Bunlar :) Zaten Yazdım ESKİ Formalarım Diye Ama Görmedin Galiba :) Ayrıca PES4-WE8 TEMPLATE Olan Formalarda Taraftarlardaki FormalarıN Yakaları Sorunlu Oluor Buda Pek Hoş Görünmüyor :)
the_lermi Orjinal Mesajı Yazan: FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: the_lermi Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: FaTaL? glb sen ts forması koleksiyonu yapıyon 679 kişi ytaptı bu zamana kadar yetmedimi onlar ha yetmediyse çizsin bidaha allah gözünü doyursun!!!! kimmiş bu 679 kişi werde bii bakıyım olsun belki bu arkadaş daha güzel yaprdıye bi istekde bulundum ne olmuş yani fatal..... ben genel olarak söledim sen araştır yapıldı çok kez the_lermi......! abi istedigim formayı bulamıyorumda herkesden yapmasını istiyorum