Sayın Haluk Ulusoy! "Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırma-yacağız demek için, çok alkol alıp, zom olmak gerekir" diyorsunuz ya. Yıldırım Demirören bu sözleri söylerken ne kadar içmiştir sizce? (Bir üniversite öğrencisi)
Haluk Amca, okullar açılınca öğretmenime soracağım, ama önce sizin fikrinizi almak istiyorum. Şeytanın gözüne sürme çekmekle, şeytani duyguların yok olması mümkün müdür? (Bir çocuk taraftar)
İki çocuğum var, ikisi de ayrı takımları tutuyor. Sizin yüzünüzden ikisini de maçlara göndermiyorum. Çocuklarımı emanet edebilecek kadar güven vermiyorsunuz bana. (Bir anne)
Her fırsatta sizi Fenerbahçe ile karşı karşıya getirmek isteyen kesimler varmış. Öyle diyorsunuz! Geçen sezon sonundaki masa altı yemekleri için neden bir şey demiyorsunuz? Hastanelere kupa siparişi yapılan tek dünya ülkesi olduğumuzu hatırlatırım. (Bir doktor)
Fenerbahçe ile aranıza giren gerçeğin adı biziz. İttifaklara göğüs geren Fenerbahçe taraftarları. Söylemleriniz asla inandırıcı değil. Efendi olabiliriz, saygılı olabiliriz ama aptal değiliz. (Bir Fenerbahçe taraftarı)
Öldürdüğünüz değerler için, her maçta bir dakikalık saygı duruşu talep ediyorum. Sakıncası var mı? (Bir vatandaş)
İster Almanya'da durun, ister Türkiye'de, isterseniz dünyanın herhangi bir yerinde. Benim için her zaman adaletsiz bir resim olarak kalacaksınız. Sizin yeminli ifadenize bile inanmam. (Bir avukat)
Diyelim ki Aziz Yıldırım, kendi takımını diğer takımlardan ayrı tutuyor. Peki siz niye diğer takımları, Fenerbahçe'ye karşı tutuyorsunuz? (Bir turizm rehberi)
"Sen de bizdensin partisine", fotoğraf çekmeye gelebilir miyim? Sonuçların kilit adamı olmakla, Futbol Federasyonu Başkanı olmak arasında nerede olduğunuzu görüntülemek için? (Bir fotoğrafçı)
Spor programı denince televizyonu kapatıyorum artık. Sanki çocuklarımın yüzünde sigara söndürüyor birileri. Gazeteleri de evime sokmuyorum. Sanki gaz odalarına yeni çocuklar arıyor futbolun Nazi ruhlu yazarları. Irkçılık ve kötülük herkesin içine işlemiş. Bu kadar mı dışındasınız bu cinayetlerin? (Bir baba)
Yaptırılmak istenen şampiyonluğu değil, anasının ak sütü gibi helal edilmiş şampiyonluğu alkışlamak istiyorum. Sizin yetkili olduğunuz bir ülkede, var mı böyle bir şansım? (Bilgisayar uzmanı)
Maçlara gidiyorum ve hâlâ hayattayım. Ama annem dokuz doğuruyor. Size bir sır vereyim. Annemin duası da tutar, bedduası da... (Bir lise öğrencisi)