Orjinal Mesajı Yazan: Cynicalized
Parayi oyunu gonderdikleri gun cektiklerine emin misin fructoser?Odeme sirasinda yaziyomu bu?Eger oyleyse hemen siparis veriyorum.
Guven konusu kafasina takilanlar icin tekrar soyluyorum PES5 imi oradan getirttim cok hizli ve sorunsuzdu.Korumali bir zarfta geldi.Icınden faturasi vs. cikti.En ufak bir ezilme hasar yoktu.Cok memnun kaldim hizmetlerinden.
Böyle birşey bir yerde okumuştum cynic. Şimdi senin için baktım tekrar nerede okudum diye ama bulamadım. Bana gönderdikleri mailların birindeydi ya da sitede kendim görmüşümdür. Zaten gördüğüm için ilk sayfada bunu özellikle belirtmiştim.
Zaten 20 kişi falan sipariş verdi, daha kimsenin kartından para çekilmedi. Sadece 1 £'luk sanırım bir para çekildi, o da kredi kartını test içinmiş, geri iade edildi o da zaten. Ürün stoklarına girince yollayacaklarmış ve o zaman parayı çekeceklermiş. Ayrıca oyun 27 Ekim'de çıkıyor ama sendit.com'un stoklarına daha önce girecekmiş (birkaç gün heralde) ve bize daha erken yollayacaklarmış. Sanırım Kasım başı oyun elimizde olur.
Sen PES5'i böyle önsiparişle mi sipariş etmiştin? Yoksa oyun çıktıktan baya sonra mı? Yani tam tarih olarak söyleyebilir misin?