www.sendit.com'a bir mail attım dün PES 6'nın çıkış tarihiyle ilgili. Cevapları aşağıda.
Hi,
There is some confusion regards the date. I can tell you that no-one in the UK will have the stock before us, there will only be one release date in the UK! We will ship this game around 3-4 days before the UK release date.
Regards,
--
Colin Porter, Customer Care
www.sendit.com - entertainment to your door
Merhaba,
Oyunun çıkış tarihiyle ilgili bir karışıklık var. Size şunu diyebilirim, UK'de bizden önce kimsenin stoklarına bu oyun girmeyecektir, UK için oyunun tek bir çıkış tarihi vardır. Ve oyunun UK'deki çıkış tarihinden 3-4 gün önce de sizin adresinize oyununuzu yollayacağız.
Saygılarımla,
Colin Porter
Aslında ben oyunun Avrupa'daki çıkış tarihiyle UK'deki çıkış tarihi arasında bir fark olup olmadığını da sormuştum ama soruyu atlamışlar sanırım. Tekrar bu soruyu sordum, heralde Pazartesi cevap verirler. Yabancı forumlarda UK'deki çıkış tarihinin Avrupa'daki çıkış tarihinden bir hafta sonra olabileceğiyle ilgili bazı mesajlar okumuştum. Gerçi bunun bize çok etkisi olmaz, böyle birşey olsa da. Nasılsa oyunu UK'de çıkmadan 3-4 gün önce bize yollayacaklar. Kaybımız 2-3 gün oluyor yani, ki zaten bu günleri haftasonları nedeniyle kaybederiz. Yeni sorduğum sorunun yanıtını da www.sendit.com yanıt verince sizlerle paylaşacağım.