Passenger Randers maçı Aarhus'ta Fenerbahçe'nin UEFA Kupası ilk turundaki rakibi Randers, 28 Eylül'de Danimarka'da oynayacağı rövanş maçı biletlerini yarın satışa çıkaracak. Randers'in stadının sadece 9 bin kapasitede olması, karşılaşmaya da yoğun ilgi gösterilmesi nedeniyle müsabaka Danimarka'nın ikinci büyük kenti Aarhus'un 21 bin kişilik 'Atletion' stadında oynanacak.
leomessi_19 Orjinal Mesajı Yazan: Sherrif fenerbahcenin büyüklüğü işte başka bişi değiL:D Müthis bir sonuc cıkarmıssın tebrikler:)
LENNOX Ac Milan - Fenerbahce macinda niye tribunlerin yarisi bos oluyo, peki burdan nasil sonuc cikarcaniz :)
LENNOX bizimde 50 bin kisilik stadimiz olsa, ali sami yenin yerinde, 50 bin kisi gelmiyecegi ne maglum ?
Passenger hey alllam konuyu nerden nereye çektiniz be.helal walla.bu konuda üstünüze tanımam(!)konuya dönün ltfn.
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 http://img333.imageshack.us/img333/8522/6s20stadqp2dp0.jpg Ben kapattım konuyu:D:D komiksin, bide fener oynasinda 1 sezon boyu bakalim gelebilecekmi 50 bin seyirci her hafta o yollardan, ben ali sami yenin yerine 50 bin kisilik stad yapilsa dedim... ama allah tabi kimseye kendi sahasinda sirtini kendi futbolcularina donen taraftar vermesin...
NuKe_15 Aziz başkan ole bir saçmalık yapıp sahasını oraya aldırmaz;) Evet kimseye wermesin yine bu stadda belki hatırlarsın Hasana ve Arife yapılan tepkiler.Volkanı yuhalamalar Petre ole... Allah bide kimseye oyuncusuna arkıasını dönen bi yönetim wermesin..
Passenger Orjinal Mesajı Yazan: shevascetic277 hey alllam konuyu nerden nereye çektiniz be.helal walla.bu konuda üstünüze tanımam(!)konuya dönün ltfn. !!!
NuKe_15 Allah kimseye kaptanına bir teşekkür etmeden yollayan Efsane oyuncularına Personal yemeği weren bir kulup wermesin.. Ayrıca Kaptan o maçta alkışlanarak çıtı;)O tepki takımaydı..ve haklılardı...
Passenger ***beyler napıosunuz siz ya....hangi konuda hangi konuyu tartışıosunuz farkındamısınız.kesin şunu !***