Ya Allah aşkına yazdıklarınızı bi okuyun,siz kendiniz bile inanmıyorsunuz bence yazdıgınız şeye.bu hareketi yapanlar ırkcıdır dediniz 2 gün önce.ilicin fotografları ortaya cıkınca "arkadasları yaparken ilic mal mal baksın mı?","ilic mactan sonra yapmıs,o sayılmaz" gibi komik cevaplar veriyorsunuz ya.Ne yani mac içinde yapan ırkcı mac sonunda arkadaslarıyla yapan normal insan mı oluyor? Bunu söyleyenler komikliklerini farkında degiller mi acaba?
Kezman her macta yapıyormus bu hareketi,bak sen! Bana bulur musunuz chelsea,psv ve atletico madrid formalarıyla kezmanın yaptıgı bu hareketi.Ordan buradan duydugunuz laflarla gaza geliyorsunuz olmadık iddialar atıyorsunuz ortaya,hadi buyrun kanıtlayın.Her mac cetnik hareketini yapan kezman'ın bana yukarıda saydıgım takımlarında bu hareketi yaparkenki fotografını koyun buraya...
Eminim Bosna - Sırbistan Karadağ macını izlemeyenler dahi onun bunun lafıyla gelmiş yorum yapıyorlar burada.Kezman parmaklarını bosnalıların gözüne sokmusta,milleti tahrik etmişte,bilmemne.Kezman golden sonra kendi taraftarlarına kosuyor ve bu hareketi yapıyor.Amacı sizin dediğiniz gibi tahrik olan adam rakip taraftara gider.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kadar kötü bir şey var mı acaba?
Kezman'ın bosna-sırbistan macı sonrası yaptıgı yorumu kac kişi biliyor acaba? Okuyunda bunca camur attıgınız adam bu mactan sonra neler demiş görün...
"Çok önemli ve duygu yüklü bir maçtı. Diyebilirim ki, hayatımın en önemli maçıydı. Biz elemelere başlarken bize kimse inanmıyordu. Maçları oynadıkça kendimize olan güvenimiz arttı. Tabi Bosna`yla oynadağımız son maç diğerlerinden farklıydı. Önceden Yugoslavya`ydık! Salakça yapılan savaş ve politikalar oldu.
Maç inanılmazdı. Golü biz attık. Ben attım. O anı ve insanlardaki sevinci isteği görmek için orada olmanız gerekirdi. İnanılmaz birşeydi..."
(Kaynak:
">
)
Sizin ırkcı dediğiniz adam yapılan savasları ve türevlerini "salakca" diye nitelendiriyor.Ama hiç olur mu o ırkcı,cünkü hasmet öyle söyledi,cünkü mahalleden arkadasın öyle söyledi,kahvehanede abiler konusuyordu kezman ırkcıymıs vs vs...
Fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olun yoksa böyle komik durumlara düşer,komik durumlara düştüğünüzü bile farketmezsiniz...
Sonuc olarak bu hareket sırpların milliyetci hareketidir.katillikle,ırkcılıkla bi alakası yoktur.kezmanı ırkcı diye asanlar bugün ilic'ide asmak zorundadırlar,ilic'e laf etmeyenler,edemeyenlerde cıkıp kezman'dan özür dilemek zorundadırlar...