Orjinal Mesajı Yazan: shevascetic277
devotee bilmiomuş öretmiş olduk.ama o kendi kafasında gidio hala.dewam etsin.yararını we zararını çok görücek.!yazıyı okumadan direk konuyu açan kişiye kasti olarak konşması zaten kendisinin nekadar düzgün bi insan olduğunu gösteriyor..we en önemlisi konuyu açarken konu hakkında tartışma çıkmaması için yazmıştım o uyarıyı fakat geri sayfalara bakarsanız,kişinin konu ile diğil kişiye karşı bi tartışma olayı söz konusudur.buyüzden artık tartışılcak bi değeri bile kalmamştr o üyenin benim gözümde..
3 mesajdir aba altindan sopa gostermeye calisiyorsun. "Ileride basini agritacak emin ol", "Geregini goreceksin", "Yararini ve zararini cok gorecek". Ne bunlar Allah askina?
Ben bu baslikta kurallara aykiri hicbirsey yapmadim. Uslubumu kucuk dusurucu goruyorsan bu kucuk dusmeye olan merakindandir. Zaten uslup olayi gorecelidir. Senin disinda benim uslubuma birsey diyen olmadi pek, tersine cok iyi gecindigim uyeler var.
Bu yazi hakkindaki goruslerimin anafikrini cracks simdi aciklamis. Altina imzami atiyorum. Antu'dan alinan ve iddialara dayanan bir makale, haber niteligi tasiyamayacagi gibi, tarafsiz da olamaz. Elbette ki Antu yoneticileri bugunlerde basi hakem hatalarinda yanan takimlarini savunmak ve karsisinda olduklari Ulusoy'un gecmisteki kotu icraatlari dokmek icin boyle birsey yazacaklar. Normal, ancak burasi tarafsiz bir site bildigim kadariyla. Ve bu yazi, her takimdan insanlarin bulundugu bir platformda saglikli bir tartisma ortami yaratamaz. Zaten makaleyi veren, sen, artniyetle vermissin haberi. Tartisma yaratmak icin. fenerbahce forumuna acsan neyse.