dünya kupasindan sonra bazi degisiklikler olacak bunu Takatsuka kendi agziyla söyledi.
aklimda kalanlar.
-we10 göre oyunda paslar daha yavas olacak (milli takimlar icin olacagi kesin ama klüp takimlari icin gecerli olmayabilir!)
-we10 göre almanya daha iyi yapilmis italya dünya kupasini kazanmasina ragmen herhangi bir degisiklik yapilmamis.
-yeni oyun modu, grafiklerde düzenleme ve kullanimi biraz daha kolaylastirmislar.
-oyuncular biraz daha hizli hareket edebilecekler ve oyun daha da kolaylastirilmis.
-oyun daha gercekci ve daha zevkli hale gelmis.
-son anda we10'a göre ceza sahasi disindan atilan sutlari degistirmisler ve yeni variyantlar eklemisler.
-dünya kupasinda 5 mac izlemis ve onlara göre oyunda degisiklikler yapmis cogunu aciklamamis. süpriz olacak galiba.
biz avrupalilara menü konusunda japonlardan degisik düsünüyorlar o yüzden begenmiyorlar diyor. japonyada begeniliyormus ama yinede avrupadakilerin isteklerine göre yapacaklarmis. x-box 360 icin pes onlari cok zorlamis, cok zamanlarini almis ve 360'in sagladigi avantajlari tamamrn kullanamamislar. grafigi bile hala cok daha iyi gelistirebilirlermis ama gelecek serilerinde cogu eksikliklerini kapatacaklarmis. nintendo wii'den cok degisik bir alet oldugunu ve onun icin pes konusunda daha düsünceleri netlesmemis. en cok ps3 icin bu yil oyunu hazirlayacaklar ama bu yil yani pes2007'den cok fazla seyler beklemesek bence cok iyi olacak. reportajdan aklimda kalanlar bu kadar zamanim yettigince tercüme etmeye calistim ama oyun kesinlikle we10'un aynisi degil. ama yinede cok büyük degisikliklerde beklemesek bence iyi olur. yeni konsollarla birlikte konaminin zamana ihtiyaci oldugunu reportajdan cikarttim yani kisaca fazla beklenti icinde olmayalim.
az kalsin unutuyordum sahalar degisiklik büyüklükte olcakmis ve sahaya göre top hizli yavas hareket edecekmis. ayrica ps3 le birlikte hava durumuna göre top camurlu falan alanlarda yavaslayacakmis hatta duracakmis.
kaynak: http://www.heute.de/ZDFheute/inhalt/10/0,3672,3970986,00.html