anilion arkadaşlar tanıtımlarında hep sokak da tişörtlü insanlar top oynuyolardı bu pes de var mı varsa nasıl gircez?yok sa niye koymuşlar sokak videosunu?
uurture arkadaşım pes5 de sokak yoktur ona bakarsan fifa 04 ün açılışındada helikopter vardı o zaman fifa 04 dede helikopter var onu da sürebiliyoruz gta daki gibi gtifa games :D
gilbertosilva Orjinal Mesajı Yazan: anilion Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva saçmalama adam gibi de konuşabilirdin dikkat et oyunun adı pes street deil hayal kurma
anilion Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: anilion Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva saçmalama adam gibi de konuşabilirdin dikkat et oyunun adı pes street deil hayal kurma hayal kurmadım insanca sordum
Dark_Blue Sakin Olalım Arkadaşlar Anilion Pes İn Tanıtımında T-Shirth Giyen Adamları Nerde Gördün Sen?? Bi SS Falan Atabilir Misin???:confused: :confused:
anilion ya abi pes 5 e gir başlangıç vidyosynyn sonunda önün de pro evolution soccer 5 yazan tişörtlü bi adam top sektiriyodu pro evolution soccer 5 yazısı adamın tişörtünün önünde yazıyodu
anilion Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva YOK KARDEŞİM YOOOK HALA YARDIM DİO sana demedik kendi kendine lafa giriyon
Dark_Blue Orjinal Mesajı Yazan: anilion Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva YOK KARDEŞİM YOOOK HALA YARDIM DİO sana demedik kendi kendine lafa giriyon Bu Nasıl Bir cümledir Ki Böyle Yardım Edin Diyosun Söyleyenede Sana Mı Dedik Diyosun:confused: Söyle Kim Söylesin Sana Ben Söylüyorum: PES 5 De Sokak Yok!!!! Anlaşıldı Mı?
anilion Orjinal Mesajı Yazan: Dark_Blue Orjinal Mesajı Yazan: anilion Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: gilbertosilva YOK KARDEŞİM YOOOK HALA YARDIM DİO sana demedik kendi kendine lafa giriyon Bu Nasıl Bir cümledir Ki Böyle Yardım Edin Diyosun Söyleyenede Sana Mı Dedik Diyosun:confused: Söyle Kim Söylesin Sana Ben Söylüyorum: PES 5 De Sokak Yok!!!! Anlaşıldı Mı? ne diyon ya o adam önceden cevapladı başkalarını kast ettim sazan gibi atladı ayrıca biraz düzgün konuş
aliwhite Arkadaşlar burası yardımlaşma yeri.Yani gereksiz tartışmayalım.Yanlış anlaşılmalar olabilir.Sorunun cevabına gelirsek arkadaşların belirttiği gibi pes5 de sokakda futbol yok.
amanbeus yeni bir tartışmayla çıldırtayım sizi...neden pes 5 sokakta oyananmıyor? Bu kadar güzel patch yapılıyor da scn bunu mu beceremiyor...çık çık çık...yazık :)