BaD BoY Arkadaslar Sükrü Saracoğlu Stadı İstiom Bazıları Yapmıs Ama Sükrü Saracoglu Stadının Yanından Gecmio Sanki NO Camp, Sükrü stadın Aynısı Olan Varsa Verebilir Mi ??? tam aynısı olucak degil benzeyen yani
Yasin KAYA arkdaşım yakın bi zamanda saraçoğlunun çok benzeri 3d halinde bitecek o zaman oynayabilirisn
Yasin KAYA walla benim konudan takip et...ne zaman biter bilmiyorum ama yakın bi zamanda bitirmek için uğraşacağım...
ermiss ama seyircisiz olucak galiba bende bitane var kashimanın üstüne yapılmış 10.yıl stadı die süper
ermiss eğer sen saraçoğlu havası veren ve seyirciliş düzgün bi saraçoğlu yap dile benden ne dilersen be kayasin helal sana du bakalımö peki işallah pes6 çıkmadan hazır olur
Yasin KAYA benim konuda ki stadı görmedin galiba...şu an daha iisi için çalışıyorum merak etme...benim konuyu takip et mutlaka bi gün bitecek :D
ermiss obaaa kayasin şimdi gördüm süper işallah oyunda iii dururr abi en azından 2007yiö geçmesin çıkış tarihi
Yasin KAYA 2007 i geçmesin mi?en geç bir ay içinde en erken de 1.5 hafta içinde oyunda...tabi bi aksilik çıkmazsa...
ermiss :p vaaay be ama 1.5 haftayla bir ay arasında 2 hafta veya 3 hafta var nie o kadar erken ve geç şeyler söledin amaan yaad boşver sen güzel bis tad çıkar kardeşim tekkeür etmesi bizden:p
Yasin KAYA bu bi hafta biraz yoğunum onun için en geç bir ay içinde biter dedim.ha bu haftaki işler azalırsa 1.5 hafta içinde çıkartırım...
Yasin KAYA stad daha inşa aşamasında...tsl olup olmaması fark etmez...en yakın zamanda onu da yayınlayacağım...