"Bu maç bir iş kazasıydı"
2-1 yenilen Antalyaspor'un genel direktörü Yılmaz Vural, "Oyuncularıma sitem bile edemiyorum, hava şartlarına yenildiler" dedi. Bu maçın bir iş kazası olduğunu sözlerine ekledi.
Vural, maçın ardından yaptığı açıklamada, Sivasspor karşısında golü çok erken bulmalarına karşın, hemen ardından gelişen bir kontra atakla Balili'nin şık vuruşuna engel olamadıklarını belirtti.
Karşılaşmada zaman geçtikçe takımların birbirinden çok, sıcak havayla boğuştuğunu ifade eden vural, şöyle devam etti: "İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayarak daha diri bir oyun sergilemek istedik. Diri ve çabuk davranmasını beklediğim oyuncularımın performansı düştü. Oyuncularıma sitem bile edemiyorum. Hava şartlarına yenildiler. Bu bir iş kazasıdır. Antalyaspor iyi takımdır. Sivasspor'u kutluyorum. Biz ilk üç maçta, 3 puan aldık. Buna çok üzüldüm. Ama bugün, üzülmedim. Aşırı sıcak nedeniyle futbol adına bir şey yapamadık. Şans, aynı şartlarda futbol adına bir şey yapamayan Sivasspor'un yanındaydı."
Yılmaz Vural, yarın Polonyalı Iwanski ile anlaşacaklarını ve hücum güçlerini de bu oyuncuyla artıracaklarını sözlerine ekledi.