**Transfer Müjdesi**
Galatasaray’da bir türlü gerçekleşmeyen ön libero transferine sonunda Başkan Özhan Canaydın el attı.
Galatasaray’da bir türlü gerçekleşmeyen ön libero transferine sonunda Başkan Özhan Canaydın el attı. “Transferde bütün yetkileri Adnan Polat’a verdim. Ben olsaydım Milanlı Vogel’i alırdım.” diyen Başkan Canaydın, 1 Eylül’de UEFA’ya verilecek Şampiyonlar Ligi listesi öncesinde kaliteli bir yabancı ön libero transfer etmek için harekete geçti.
Başkan Canaydın, bazı yabancı oyuncularla temas halinde olduklarını anlatarak, “Cuma gününe kadar çok iyi bir yabancı oyuncuyu kadromuza katacağız. Kimse merak etmesin. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefliyoruz. Bunun için Teknik Direktörümüz Eric Gerets’in istediği ön libero transferini gerçekleştireceğiz.” sözleriyle Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjde verdi.
Ali Sami Yen Stadı’nın çimlerinin aşırı sıcaktan dolayı bozulduğunu ifade eden Başkan Özhan Canaydın, “Ali Sami Yen Stadı’nın zemini şu anda çok bozuk. Aşırı sıcaklar stadımızın bazı bölgelerindeki çimlerin yanmasına sebep oldu. Ancak milli maç için verilen arada zeminin yeniden eski halini alması için hemen çalışmalara başlayacağız. İnşallah 6. haftada oynanacak Beşiktaş maçına kadar stadımızın zemin sorunu ortadan kalkacak.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Bu arada Teknik Direktör Eric Gerets de dün telefonla hem Başkan Özhan Canaydın hem de Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile görüşerek, transfer dönemi bitmeden iyi bir ön libero alınması istediğini yeniledi. Gerets’in telefon konuşmasında, “Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynadığımız karşılaşmalarda ön liberoda forma giyecek kaliteli bir oyuncu sıkıntısı çektik. Eğer iyi bir yabancı ön libero alırsak hedeflerimize daha kolay ulaşırız.” dediği öğrenildi.
**Necati’ye özel antrenman programı**
Sarı-Kırmızılılar, Turkcell Süper Ligi’nde gelecek hafta Denizlispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılıların Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı bildirildi. Önceki günkü antrenmanda dizine darbe alan Tomas’ın, tedavisinden sonra salonda çalıştığı, Necati’nin ise tedavisinin ardından özel bir antrenman programı dahilinde fizyoterapistler gözetiminde salonda çalıştı. Sakatlığı bulunan Sabri’nin tedavisine de devam edildiği açıklanırken, Teknik Direktör Eric Gerets dün akşam yapılması gereken antrenmanı iptal etti. Belçikalı çalıştırıcı futbolculara ödül vermek için böyle bir kararı aldığı belirtildi. Öte yandan Volkan Arslan Ankaraspor’la anlaşırken, Yalçın Ayhan ise Kayseri Erciyesspor ile sözleşme imzaladı.
*www.spordabugun.com*