cenkforce Oyuncuların gol sevinçlerini nasıl değiştirebiliriz. Ben mesela chelsea de shevo gol atınca takla atmasını istiyorum. Bu mümkün mü ve nasıl? Okuyup da cevap veren arkdaşlara şimdiden teşekkürler.
ermiss bak oyuncu editten gir orda sırayla bişeler var hani apparence abilty gibi onlardan bi tanesinde oyuncunun yaşı kullandığı ayak falan var orda gol sevinçleri var ordan
cenkforce Goal calebration galiba ama 1 ila 46 arası rakamlar var. 46 adet sevinme şekli var demeyin. İnanmam o kadar çok olamaz. Bunun bir listesi yok mu arkadaşlar.
cenkforce Orjinal Mesajı Yazan: ermiss gol sevinçlerini saırayla dielimki 2 desin O ya basarak izleyebiliosjun sanırım Çok sağol dostum.
husin basic settings ten goal calebration dan ayarlıyosun pes 5 oynuyosan pes shoptan açmada vardı galiba o zaman 46 dan daha fazla oluyo ama emin değilim çünkü bende 46 dan fazla war
matci basic settings-goal calebration1 ve goal calebration2 den q klavyeden d'ye f klavyeden e ye basarak izlion.ayrıca ontion dan pes ile bazı şeyleri satın aldığın yerden goal calebration yazan şeyi alırsan 76 tane oluo