salem2316 sen benı anlamamamk da ısrar edıosun...lverpool ve chellsea ının olamyabılır ama werder bremen.lyon vs... gıbı takımların formaları duz sıyah cıkıyor ...ıste bunla onu gıderebılıosun...transferler dıosun burada hazırıı varken ugras 2 saat o zaman sen...daha ne ıstıceksın beklıyorum..
ermiss ben istemiorum indirmiorum bende pes5teki bütün takımların formaları mevcut zaten indirenler için sölüorum
ermiss 1.si samimi değiliz sen kimsinki bana lan diceksin konu açtın düzgün konuşucaksın yarım yamalak iş yapıosun sitede yenisin dikkat et
uurture artık sabrım taştı ama ha herkezin emeğine sağlık ama fenere veya başka takıma 2 tane oyuncu ekliyo m. kezman fenerde ben path hazırladım diyo bunu kimse yapamazmı sanki bende bi patch yapıyorum kimseyede bildirmedim herşet tam takım hazır gibi son şeyleri yapıyorum bende bilirim öyle yapmayı ama siz hep kolaya kaçıyonuz yama toplayarak yapın bişey demem onda bile çok emek harcıyosun onu aramak oyuna aktarmak bile bence byük bir iş 100 lerce kişi eklemeyi blmiyor çünkü demek isteyim bu kadar kolay ve basit patchleri hemen çıkartmayalım bi defa yapalım tam yapalım forum bundan dolayı 30 sayfalarda böyle çoğu konu silinse en az 10 yakın konu kalır
salem2316 yaa ındırmek ıstemeyen ındırmesın ındırmek ısteyen lınke tıklasın keyfıne baksın....herkese ıyı oyunlar bu arada bunun 2. yaması da cıkacaktır az sora...
salem2316 yama cıkmıstır herkes bastan cekebılır...2.yaması daha fazla transfer vardır.emege saygı...bazıları gıbı bunu bos gormeyın bu arada sunu acıklıyım forma takım amblemlerı ve ısımlerı duzgundur .oyunun ılk kurulumundakı gıbı olamayacaktır.
fussball_16 Salem,niçin bu yamada Liverpool,Man United gibi takımların formaları düz siyah çıkıyor?Nedense şimdiki yamalarda hep böyle oluyor.Her yamada artık bir düz siyah formaya rastlamak normal.Eğer yama yapacaksanız doğru dürüst bir yama çıkarın...
salem2316 işte normal oyundada basladıgında werder ın lyon fln formaları duz sıyah cıkıodu yamada bı sorun yok oyunda var ...eger dırek hıcbır yama yuklemeden oyunu yuklersen bunu snde goreceksın ve bana hak vereceksın.bunu bazıları bılmeden suc atıyor...
salem2316 yaa beyler bu arada hep elestırecgınıze bırazda emegıne saglık yazın yaww kac saat ugrastım sızlere sundum hala elestırıosunuz...nankorler:d
ozracing Orjinal Mesajı Yazan: salem2316 Beyler aşağıdan verdıgım lınk sayesınde Pes 5 keyfı yenı Transferler ve Yenı formalar ıle HIzmetınızdedır... YUklemek ıcın ındırdıgınız dosyanın ıcındekı metın belgesını okumanız yeterlıdır... Bu bir Salem-Kell Ortak yapımı Çalışmadır... ***Emeğe SAygı*** Yorumlarınızı bekliyorumm... Herkese İyi Oyunlar... http://www.hemenpaylas.com/download/1439871/Son_Transferlerle_ve_Forma_Uprgrade_Ile_Pes5.rar.html Ve buda son transferler ıste ...bu 2.yamada herkes var yok yok:))... http://www.hemenpaylas.com/download/1601112/KONAMI-WIN32PES5OPT.html herkese hayırlı oyunlar... teşekkürler bunu kopyalama yapınca save li oyunlara zarar verir mi acaba bide fb 100,yıl formasımı var