JoE CoLe arkadaşlar başka bi site forumunda arkadaş bi save dosyası yapmış bende sizle paylaşmak istedim iste adres: http://rapidshare.de/files/30802928/ilhan.rar
Shevchenko **eywallah saolasın ama kaç lig seçili, handi database vs. bunlarıda belirtseydin daha iyi olurdu**
JoE CoLe arkadaşlar eğer bu hizmetimi beğendiyseniz ltfn manga_3492@hotmail.com a teşekkür e-maili atın istediğim kadar teşekkür mesajı gelirse çok güzel bi dosya daha yayınlıcam ama sürpriz bu dosyanın adı sadece dediğim adrese teşekkür e-maili atın!!
Shevchenko **tandıgım hiç bi oyuncu kalmamıs :) tomas jun 40 yasında BJK antrenörü, hasan şaş 46 yasında yozgatspor'u çalıştırıyo :) güzel begendim ama yabancı sınırlaması hoş olmamış, istedigim kadar yabancı alırsam ne zevki cıkıcak :(**
JoE CoLe Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko tandıgım hiç bi oyuncu kalmamıs :) tomas jun 40 yasında BJK antrenörü, hasan şaş 46 yasında yozgatspor'u çalıştırıyo :) güzel begendim ama yabancı sınırlaması hoş olmamış, istedigim kadar yabancı alırsam ne zevki cıkıcak :( abi burda sadece türkiye ligi alındığı için yabancı diil daha çok yerli oyuncu wr bi bi yığın türk genç yetenek orta durumlu bi takıma gir genç türkleri bul süper takım yap!!
Shevchenko bide bu dikkatimi cekti.oyuncunun "history" kısmımı bozulmuş anlamayamadım.marmaris bld'de oynamıs bi oyuncu milan'da 35 yasında :)
JoE CoLe abi olamaz mı?tuncay da sakarya da oynamıştı ama en başta hep man utd. felan gidiyo oyuncuları küçümsemeyelim:)
JoE CoLe abi kesin dosya hiçbi bozukluğu yok made in MaNgA teşekkürler için manga_3492@hotmail.coma e-mail atın sizin için güzel bi dosya daha yayınlim!!
JoE CoLe Orjinal Mesajı Yazan: fenerlilkay sago hangi takımı çalıştırıyor bu savede ??? beşiktaş ama ondan emekli olup bi türk takımı olabilirsin