David3000 Arkadaşalar bu fecce yapmak için tam olarak hangi program gerekiyor yapanlardan bir rücam söylese:)
AkrepK. photoshop ea graph o-edit fsh tool bigGui faitbulder) benim hatırladığım kadar bunlar ben zaten face_araçlar'ı diye konu açmıştım ordan indirebilisin ama photoshop eksik;) burdan indirebilirsin
David3000 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Orjinal Mesajı Yazan: TuNcc sağol ekinci:) Sen Face"de Yapabiliyormuydun Akın :rolleyes: benim adım akın değil gökhan karıştırdın galiba:)
erkay056 arkadas yaa ben indirdim yapamıyom ne kadar anlatırsan anlat bir turlu anlamadım cok karmasık bişey yaa ricam olursa ben sana yiyenimin resimlerinden bir kaç tane gondersem sen herhangi bir tanesini yapıp bana gonderme imkanın olabilirli zip le
erkay056 arkadas yaa ben indirdim yapamıyom ne kadar anlatırsan anlat bir turlu anlamadım cok karmasık bişey yaa ricam olursa ben sana yiyenimin resimlerinden bir kaç tane gondersem sen herhangi bir tanesini yapıp bana gonderme imkanın olabilirli zip le
AkrepK. Orjinal Mesajı Yazan: erkay056 arkadas yaa ben indirdim yapamıyom ne kadar anlatırsan anlat bir turlu anlamadım cok karmasık bişey yaa ricam olursa ben sana yiyenimin resimlerinden bir kaç tane gondersem sen herhangi bir tanesini yapıp bana gonderme imkanın olabilirli zip le banamı diyorsun ona göre belki yaparım yada yapmaya çalışırım...
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Orjinal Mesajı Yazan: TuNcc sağol ekinci:) Sen Face"de Yapabiliyormuydun Akın :rolleyes: evet o gerçekten bizim tunç.bi yanlışlık olmasın diye söylüyorum yani.