ckuleyin bn bişe sormak istiyorum yapıorum ama olmuyorrr birincisi bnde map dosyası yokk neden olduğunu bilmiorum bi yardım ederseniz çok memnun olurum
xxxxxxxxxxxxxxxx Kitserver 5.2.3 de map e yazmanın gerek olmadığını söylemişlerdi map dosyasının olmaması normaldir map e yazmadan da oynayabilirsin ama ben map e nasıl yazılır yinede anlattım.
Marty Eklediğimiz top veya eldivenleri forma secme menüsünde nasıl değiştiriyoruz ve kaleci forması secme imakanımız varmı? Kaleci forma secimi geldi bikere bi daha secemiyorum.
cagri1591 Orjinal Mesajı Yazan: tugaygokdeniz Eklediğimiz top veya eldivenleri forma secme menüsünde nasıl değiştiriyoruz ve kaleci forması secme imakanımız varmı? Kaleci forma secimi geldi bikere bi daha secemiyorum. forma seçme ekranındayken tab'a basarak kaleci formalarını seçebilirsin, "b" ve "v" tuşları ile topları seçebilirsin. fakat eldiven seçme şamsın yok.
cagri1591 Evet. config dosyasına numbers = "..\number dosyasının adı.png" yazman gerek. bi de bu number doyasının örn: galatasaray klasörünün içinde olması gerekiyor.
BaD BoY bide kardes bunun top ekleme ve face ekleme dökümanını yaparsanız çok seviniriz harelde bide ben 3 tane forma ekliom ilk ikisi çıkıo neden
cagri1591 ya arkadaşlar pes5'te maça girmio. eskiden giriodu. şimdi noldu bilmiyorum. sizce neden olabilir. ne yapmalıyım????
Thunderbird Valla onu bilmiyorumda bende hiçbirşey olmuyor.herşeyi dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı other diye bir klasör açtım içine Fenerbahce diye bir klasör açtım çünkü takımımı böyle kaydettim.Formaları fln ekledim ama nafile 1st strip yazısına girip A'ya basıyorum initi.. fln yazıo ona tıklıyorum olmuyor.Lütfen yardım eder misiniz?
kazmavs Orjinal Mesajı Yazan: cagri1591 Evet. config dosyasına numbers = "..\number dosyasının adı.png" yazman gerek. bi de bu number doyasının örn: galatasaray klasörünün içinde olması gerekiyor. kardeş o .. yazdıgın yere ne yazıyoz:confused: