Immune RoNaLDo7_17@xxx.com şeklinde bir msn adresi almak istiyorum ancak gmail ve hotmail de boşta değil bu isim..Bende msn de kullanabileceğim bir mail adresi arıyorum ismi önemli değil.. Ayrıca bunu aldığımda girmek öyle klasik hotmail yazıp girmek gibi olmuyormuş galiba.Farklı bişeyler yapıyomuşuz girmek için bunun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim..
Immune ?Sanırsam anlatamadım ya şimdi ben RoNaLDo7_17 şeklinde bi msn adresi almak istiyorum ama Gmail ve hotmailde alınmış bu isim.Bende başka hangi adresler var diye soruyorum..
Mozzy www.hackermail.com çok karizma duruyo benden söylemesi:D www.ilkposta.com var aklıma gelenler bunlar şimdilik mynetten alabilirsin not:reklam değil yanlış anlamayın.
Immune Tamam sağol hackermailden hallettim isteyen tüm SCN'lilerle dertleşebiliriz;RoNaLDo7_17@hackermail.com
sdcz **istersen sana RoNaLDo7_17@ronaldofan.com die adres alabilirim ama E-Posta adresi doğrulanmaz:Dama msn e girebilirsin:D:D **
Immune Orjinal Mesajı Yazan: TheMask istersen sana RoNaLDo7_17@ronaldofan.com die adres alabilirim ama E-Posta adresi doğrulanmaz:Dama msn e girebilirsin:D:D Yok hocam bi tane yeterli sağol..;)