ariturka Antu.com olarak Fenerbahçemiz`in video gol görüntülerini 10 yıldır siz ziyaretçilerimiz için kesintisiz yayınlıyoruz. Malesef bu haftadan itibaren Fenerbahçemiz`in Türkcell Süper lig maçlarının görüntülerini yayınlayamayacağız. Sitemizin Digiturk ile anlaşması, Digiturk`un sezonluk birkaç yüz bin dolar istemesi sonucu sona erdi. Şimdiye kadar bizimle çalıştıkları için Digiturk`e teşekkür ediyoruz. Lig maçlarının dışındaki görüntüler eskiden olduğu gibi sitemizde yer alacaktır. **Kaynak: Antu**
Lvnt_Asn bi kac yüzbin dolarmı yuh ya neyapıo antu canlı yayınmı hayret bisi ya bu kadar para göz bi millet olamaz antuda kayıt yapsın koysun ya yada baska bi site acsın p site kayıt yapsın sponsor site desin antu madem öle iste böyle :@
GuiNeVeRe merak ediyorum lig tv gs den de aynı parayı istedimi.. gs de resmi sitesinden golleri yayınlıyor.
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: GuiNeVeRe merak ediyorum lig tv gs den de aynı parayı istedimi.. gs de resmi sitesinden golleri yayınlıyor. iyi bak bakiyim yayınlanıyomu yayınlanmıyomu
intern Beyler hem diyorsunuz sponsorlar,yayıncı kuruluşlar futbolu desteklesin, hemde diyorsunuz niye bu kadar para? Digitürk o yayın haklarına milyon dolar saydı, şimdi bir şekilde o parayı geri döndürmeli. ***intern***
Lvnt_Asn zaten döndürüo aylık 30 milyon alıyor kac milyon üyesi olsa döndürüor hemde üstüne acayip kar yapıyordur kayıtlara bile okadar para istenirmi hersey paramı ya
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: GuiNeVeRe merak ediyorum lig tv gs den de aynı parayı istedimi.. gs de resmi sitesinden golleri yayınlıyor. Kendi ağzınla kendini yalanlamak bu olsa gerek.Galatasaray resmi sitesi Galatasaray'ın olduğuna ve ayrıca maçta atılan goller Galatasaray'a ait olduğuna göre ve Galatasaray maç bitiminden gereken yasal süre geçtikten sonra yayınladığına göre neye dayanarak Digitürk Galatasaray Klübü'ne ait Galatasaray resmi sitesinden para isteyecek anlıyamadım?? Ayrıca Fenerbahçe Tv'de bildiğim kadarıyla maçtan sonra golleri yayınlıyor.Onlarında para ödediğini sanmıyorum.Bu klüplerin yasal olan hakkıdır. Lig tv maçın ertesi günü resmi sitesinde gol videolarını zaten yayınlıyor oradan indirebilirsiniz..Antu resmi Fenerbahçe sitesi olmadığı için bu kadar izin vermeleri bile teşşekür etmeniz için yeterli bence..
PanterYusuf beni taniyomusunuz da ondan :D ben antuda uye olan ve nicki YUSUF ISLAM C. olan bi renkdasim :) maclari ben verecem allahin izliyle,,, mod falan degilim ama yardim yapacam :) gecen sene 4-0 maci ben vermistim supr kalitde ;)