ewt madem bu konu bu kdr tuttu herşeyi biras daha detaylı anlatalım size herşeyi en baştan anlatcam :D
daha 5.ci sınıftayken göztepe spor okuluna yazıldım 2ay kdr oynadıktan sonra seçildim ailem hiç inanmıodu futbolcu olduna ozamanlar cünk abim cok başarılı bi futbolcuydu ona alıştkları için 1 kere bile izlemediler beni seçildim gün babama söledim tabi hafta sonuda mac vardı babamı gaza getirip maca caırdım geldi şansızlığım suydu 88 lilerin grubuna aldılar ben 90lıyım hemde yeniyim hocayla alakam yok görüşmedim bile neyse mac basladı son 1yada2 dakka oyuna aldı hemde sol beke heyecandan bağcıklarımı bile bağlıyamadan cıktım maca sürekli bağcıklarımı bağlamakla uğrasmaktan bi sey yapamamıştım :( e tabi babamda karamsarlığa kapıldı futbolculum hakkında daha sonra takıma ısındım elite takımdayken hiç turnuvalara girmedik 1 sene boyunca 1 yada 2 maca cıktık macları tam olarak hatırlamıom ama sol ayak olmama rağmen sağ acıkta oynattı hoca ve cok da ii oynadım.aradan 1 sene geçti minik takımlarda ilk resmi turnuvamıza cıktık grupta izmirspor,bucaspor,ksk,altay,altınordu vardı buca ve altay sürekli köyden nüfusları gec yazılmış cocukları oynatyorlardı ve ezilmek zorunda kalıyorduk o sene cok kötü bi hocamız vardı idman bile yaptırmazdı beni hep son dakka sokardı ama coğu macta gol attım turnuvadan 3.olarak elendik malesef herneyse aradan tekrar 1 yıl geçti :D bu kez gürhan hoca die biri gelmişti ve ayrıldığında hüngür hüngür ağladığım bir insandı onun senesinde ara grup oldumuz için hiç resmi maça cıkmadık ama sadece 1 mac yaptık oda almanyadan türkiyeye bir takım gelmişti onlara karşı yapmıstık ve frikikten bir gol atmıştım o sene cok sıkıcıydı coğu kez idmanlara gitmedim maclar olmadımı cok sıkıcı oluyor başarısız bi takımdık bizim üstümüzdeki takımın türkiye 2.ciliği vardı o sene göztepeyi en ii şekilde temsil etmemiz için almanyadan türk bi hoca getirdiler hoca cok iidi ama malesef sadece kafasında belirledi 11le ilgileniodu benle ilk başta cok ilgilenmesine rağmen kosmadım için bi zaman sonra beni bıraktı bir gün idman eleme olcanı sölediler biras telaşlanmaya basladım cünkü hoca hazırlık macında kadroya almıstı ama gec kaldım için giremedim hoca elendiğimi söledi ve eskiden 11 oynuyan 5-6 arkadasımla birlikte beni elediler cok sevdim gürhan hoca ksk de antrenördü elendimi duyunca beni arayıp kskye almak istedi ama ksk yönetimi lisans için para ödemeyiz diyince iptal oldu.........
göztepe kariyerim burda bitti(aslında öle zannediodum)bi arkadasımın sayesinde narlıdere belediye die bi takımla idmanlara cıktım kırık kolla süper oynadım ilk idmanda hocalar baya beğendi maclardada bi okdr ii oynadım 1 turnuvada kendimden 2 yaş büyüklerle oynamama rağmen süper oynuodum kendime güven gelmişti ve o performans dwm edince ege karmasına secildim ege karmasında sadece 1 maca cıktım macta 2 gol attım ama mac bittikten sonra kimse ne aradı ne sordu heralde beğenmediler göztepeye lisansımı almaya gittim bi hoca bana geri dönmemi söledi ve hakkınızın yendiğini biliyorum dedi ve 1 saat konustuktan sonra beni ikna etti gercektne böle oldu :)
göztepe kariyerim bölece tekrar başlamış oldu futbolu cok özlemiştim okdr ii oynuodumki kendim bile inanamıodum ve fazla uzun sürmeden 11 e girdim bu kez mevkim deişikti boyum uzun olduğu için forvet oynuyordum ilk macım altaylaydı golümü attım ve 4 mac üst üste gol attım sürekli daha sonra bi durgunluk dönemi basladı hoca beni kesip yerime baska birini aldı ama fazla uzun sürmedi a gencin hocası beni beğendiği için 88lilerin hazırlık macına aldı 2.yarı girdim ve son dakka kafa golü attım bence bu cok büyük bişey ve şimdi artık hoca bile taktiğini bana göre ayarlıyor boyum uzun olduğu için 4-5-1 tek forvet oynatıyor ama malesef tek kötü yanım koşamıyorum ne kdr zorlasam 70-80. dakkada oyundan düşüyorum umarım bu sorunu halletcez :)
--------------------------------------------
yuh amma yazdım be nese bu sene türkiye şampiyonasına gidip göztepeyi en ii şekilde temsil edicez inş iyi oynarımda daha ii bi klube giderim :)