REBROV'DAN İDDİALI SÖZLER!..

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında İstanbul'da Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Dinamo Kiev'in başarılı oyuncusu Sergey Rebrov turu geçeceklerini iddia etti.
Fenerbahçe'yi ilk maçta 3 - 1 yenmenin avantajıyla bu maça hazırlanan Dinamo Kiev, Ukrayna liginde deplasmanda oynadığı maçı da 2 - 1 kazanarak moral buldu. Sergey Rebrov, rövanş maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, Türkiye tribünlerinde acayip şeyler olduğunu ileri sürerek, her şeye rağmen Fenerbahçe taraftarından da korkmadıklarını söyledi.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda karşılaşacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili soruları cevaplandıran Rebrov, rakiplerinin taraftar avantajına sahip olduğunun doğru olduğunu belirterek, "Türkiye'deki statlarda taraftarların tribünlerindeki yaptığı tezahüratlara alışık biriyim. Yapılacak tezahüratların, bağırtı ve çağırtıların, ıslıkların, düdüklerin beni etkileyeceğini sanmıyorum" dedi.
Sahaya çıktığında statla kendi arasına bir perde çektiğini söyleyen Rebrov, sadece takım arkadaşlarını duyacağını ve Fenerbahçe'nin kalesini göreceğini vurguladı.
Dinamo Kiev takımının diğer oyuncularının da gürültüden etkilenmeyeceğini takımın bu gürültüye alışık olduğunu ifade eden Rebrov, eski takımı Fenerbahçe'nin taraftarlarına ise şunları söyledi;
"Önemli olan statlarda gürültü patırdı çıkartmak değil maç izlemek. Takımına yarar getirecek destekte bulunmak. Fenerbahçe taraftarı da bunu çok iyi yapar. Biz Barcelona'yla da deplasmanda çok zor bir maç oynadık. İlk yarıda üç gol birden atınca Barcelona taraftarı bizi alkışlamaya başladı. Fenerbahçe taraftarının da biz gol attığımızda bizi alkışlayacak kalitede olduğunu biliyorum. Çünkü onlar da Barcelona taraftarı gibi iyi bir futbol izleyicisi."
Dinamo Kiev'in etkili ismi Rebrov. ligde oynadıkları son maçta Zarya takımını 2 - 1 yenerek moral bulduklarını ve bu moralle İstanbul'a gideceklerini de sözlerine ekledi